Viešbučio aprašymas Secrets St. James Montego Bay 4*

Romantiškoji „Secrets St. James Montego Bay Jamaica“ įsikūrusi cukrumi baltame privataus pusiasalio paplūdimyje, priešais turkio spalvos Karibų jūros vandenis, madingame Montego Bėjaus kurorte, Jamaikos šiaurės vakarinėje dalyje. Secrets St. James Montego Bay, atvira „tik suaugusiems“ svečiams, turi viską, kas reikalinga prabangioms atostogoms ir „viskas įskaičiuota“ malonumui: sutvarkyta didžiulė teritorija, išvystyta pramogų infrastruktūra ir firminė Unlimited-Luxury® paslauga. Daugybė „Secrets St. James Montego Bay Jamaica“ viešbučio restoranų, kavinių, poilsio ir barų gurmanus džiugins pasaulio virtuvių patiekalais, kuriuos papildys nuosavų rūsių vynai, kokteiliai ir gaivieji gėrimai.

Paslaptys Šv. James Montego Bay („Secrets St. James Montego Bay“) yra „Secrets Montego Bay Resort & Spa“ komplekso dalis. Svečiai Paslapčių Šv. James Montego Bay ir Secrets Wild Orchid gali naudotis abiejų patogumais ir paslaugomis. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Paslaptys Šv. James Montego Bay yra privataus pusiasalio paplūdimyje, Montego Bėjaus kurorte, Jamaikos šiaurės vakarinėje dalyje; 20 minučių kelio automobiliu nuo Montego Bėjaus tarptautinio oro uosto.

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 350 kambarių.
- Mažasis liukso numeris: susideda iš miegamojo su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis, svetainės zonos, vonios kambario, balkono su vaizdu į jūrą.
- Didysis liukso numeris: sudaro elegantiškas miegamasis su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis, svetainės zona, vonios kambarys, balkonas su vaizdu į jūrą.
- Master Suite: erdvus kambarys; yra miegamasis su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis, svetainė, vonios kambarys ir balkonas su vaizdu į jūrą.
- Prezidentinis liukso numeris: prabangus kambarys; yra miegamasis su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis, svetainė, vonios kambarys ir balkonas su vaizdu į jūrą.
- Preferred Club Junior Suite: susideda iš miegamojo, svetainės zonos, vonios kambario, terasos su vonia ir nuostabiu vaizdu į jūrą.
- Preferred Club Master Suite: susideda iš miegamojo, svetainės, valgomojo keturiems žmonėms, vonios kambario, erdvaus balkono su sūkurine vonia dviem ir tiesioginiu vaizdu į jūrą.
- Preferred Club Presidential Suite: susideda iš miegamojo, svetainės, darbo zonos su kompiuteriu, valgomojo zonos 8 žmonėms, vonios kambario, virtuvės su mikrobangų krosnele, balkono su tiesioginiu vaizdu į jūrą. Kambaryje: keturių žmonių sūkurinė vonia, 42 colių įstrižainės televizorius, stereo sistema.
Kambarių interjeras suprojektuotas kolonijiniu stiliumi (baldai ir grindys tamsaus medžio; natūrali tekstilė); visuose kambariuose yra sūkurinė vonia; Yra balkonai su baldais, pro kuriuos matyti Karibų jūra.

Viešbutis sukūrė „Preferred Club“ lygį su papildomomis privilegijomis (VIP registracija / išsiregistravimas, asmeninės konsjeržo paslaugos) ir prieiga prie klubo baseino ir „Preferred Club Lounge“, kuriame yra kompiuteriai. Čia patiekiami lengvieji pusryčiai, o visą dieną siūlomi desertai ir įvairūs gėrimai.

Numeriuose

lubų ventiliatorius, oro kondicionierius, televizorius, CD/DVD grotuvas, tiesioginis telefonas su dviem linijomis, žadintuvas su MP3 prievadu, interneto prieiga, seifas, mini baras, lygintuvas/lyginimo lenta, vonios kambarys – atskiri dušai, sūkurinė vonia, svarstyklės, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės, tualeto reikmenys Gilchrist & Soames

Adresas

Paslaptys Šv. Jamesas Montego Bėjus
Montego Bėjus, Jamaika

Еl. paštas

info.sesmb@secretsresorts.com
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis