Viešbučio aprašymas Las Casitas del Colca 5*

„Las Casitas del Colca“ yra taikos ir ramybės uostas Kolkos kanjono, vieno giliausių kanjonų pasaulyje, širdyje. Šiame prabangiame „Orient-Express“ viešbutyje yra 20 atskirų kotedžų (casitas), kurie suteiks svečiams visiško privatumo ir išskirtinio poilsio akimirkų paprastoje nepretenzingoje aplinkoje.
„Las Casitas del Colca“ suteiks retą galimybę atsipalaiduoti ir leistis į apmąstymus, grožėtis Kolkos slėnio grožiu ir ramybe.
Viešbutis buvo sukurtas kaip priminimas, ką reiškia mėgautis paprastais gyvenimo malonumais. Maistas stalui auginamas viešbutį supančiose laukuose, o vanduo imamas iš natūralių šaltinių, o visur svečius supa tikri gamtos stebuklai. Viešbučio kotedžai išsiskiria nepralenkiama prabanga, derinama su natūraliu natūralumu.
Viešbutis „Las Casitas“ buvo atidarytas 2008 m. balandžio 15 d. SPA centras „Samay“ ir baseinas buvo atidaryti 2008 m. gegužės pabaigoje. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Peru pietuose esantis Kolkos kanjonas, kurio ilgis viršija 100 km, o gylis siekia beveik 3270 metrų, yra vienas giliausių kanjonų pasaulyje. Kitas nuostabus Kolkos kanjono bruožas yra tai, kad jis yra aukštai Anduose, 3260 metrų virš jūros lygio aukštyje.
„Las Casitas del Colca“ – tai 24 hektarų ploto prabangus viešbutis Kanjone, įsikūręs kairiajame Kolkos upės krante.
Viešbutis yra šimtas mylių į šiaurę nuo Arekipos, o tai reiškia „baltasis miestas“. Miestas yra greta kolonijinės eros Yanque kaimo ir yra tik penkios mylios nuo Chivay kaimo.

Paslaugos viešbutyje

bibliotekos, sodo, ūkio, vietinio gido paslaugos
Spa Samay:
Išvertus iš kečujų (senovės inkų kalbos), „Samay“ reiškia „poilsis“. Iš tiesų, šis SPA centras yra tikra visiško atsipalaidavimo ir geros savijautos karalystė. Šalia originalaus baseino įsikūręs „Samay“ svečiams siūlo sauną, du procedūrų kambarius vienam asmeniui, vieną procedūrų kambarį dviems ir prabangų procedūrų kambarį su gilia vonia. „Samay“ SPA ir baseinas atidarytas 2008 m. birželio viduryje.
Užsiėmimai lauke:
- paukščių stebėjimas ir Andų kondorai;
- dviračiu Sportas;
- žvejyba muselėje;
- jojimas arkliu;
- žvaigždėto dangaus apmąstymas;
- maitinasi lamos (alpakos).
Žygiai ir kalnų žygiai:
Colca Canyon yra labai populiarus tarp žygeivių ir kalnų žygeivių, nes galima rinktis iš daugybės unikalių takų.
Maisto gaminimo meistriškumo kursai:
Patirkite Peru virtuvės paslaptis – vieną iš pačių įvairiausių pasaulyje. Svečiai turi galimybę lankyti kulinarines pamokas pas šefus, kurie supažindins su pagrindiniais šios nuostabios ir unikalios virtuvės ingredientais ir skoniais.
Savanoriškas darbas:
Motinos Antonijos misija, įsikūrusi netoliese esančiame Janke kaime, organizuoja nemokamą maitinimą vargšams ir nepasiturintiems. Maryknoll religiniam ordinui priklausiusi sesuo Antonija daug metų praleido Peru ir padėjo skurstantiems Jankos gyventojams, kasdien pusryčiaudama daugiau nei 600 žmonių. „Las Casitas“ viešbutis gali organizuoti savanorišką darbą kiekvienam svečiui, norinčiam prisidėti prie šio kilnaus tikslo.
  • renovacijos metai

Numeriai

Kotedžų skaičius:
Visame viešbutyje yra 20 individualių prabangių kotedžų, kuriuose svečiai gali mėgautis privatumo ir rafinuotumo atmosfera. Statant ir puošiant mūsų kasitą, didžiausias dėmesys buvo skiriamas šių vietų grožiui. Pirmenybė buvo teikiama natūralios kilmės medžiagoms: sienos mūrytos iš plytų, o stogas – iš medžio ir rankų darbo čerpių.

Kotedžų tipai:
- kotedžas (casita);
- prezidentinis kotedžas (casita).

Kotedžų aprašymas:
Šildomos grindys nameliuose ir terasose išklotos nuostabiu natūraliu akmeniu. Kiekviename namelyje yra privatus denis ir šildomas gilus baseinas, kuriame galėsite atsipalaiduoti po Kolkos kanjono pažinimo dienos.
Kiekvieno kotedžo viduje esantis fojė veda į miegamąjį ir svetainę. Svetainėje rasite patogią sofą prieš atvirą židinį su malkomis, taip pat rašomąjį stalą. Kiekviename vonios kambaryje yra marmurinės grindys ir graži vonia su stikliniu stogu, todėl svečiai gali mirkti šiltame vandenyje ir žiūrėti į žvaigždėtą naktinį dangų.

Numeriuose

telefonas, bevielis internetas (Wi-Fi), šildomos grindys, mini baras, asmeninis seifas su elektronine kombinuota spyna, plaukų džiovintuvas, priešgaisrinė signalizacija

Adresas

Parque Curina s/n Yanque, Arekipa, Peru

Telefono numeriai

Телефон +51 1 610 8300
Факс +51 1 242 3365

Еl. paštas

colca@peruorientexpress.com.pe
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai