Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel 4*

Viešbučio aprašymas Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel 4*

Neįmanoma nustatyti Saliris Resort viešbučio ir maudymosi komplekso architektūrinio stiliaus. Iš Damieno kaimo ar Egerio miesto pusės įvažiavus į terminį slėnį, nuo druskų kalno kylančiuose garų debesyse, tai gali atrodyti kaip terasinis namas, atsisakantis spalvingos Hundertvaserio kavalkados. Vis dėlto, artėjant prie jo, vis labiau jaučiama šeimos ir „senų gerų laikų“ atmosfera. Saliris Resort sąmoningai nesilaiko dabartinių neva madingų tendencijų, nes čia viską lemia natūrali aplinka: interjeras pasitinka elegancija dvelkiančiomis žemiškomis medžiagų spalvomis. Tai pasakytina apie Pakistano druskos plytas, kurios sudaro unikalią baro ir registratūros išvaizdą, ugningą juodmedį, kuris dar labiau paryškina viešųjų erdvių eleganciją, taip pat unikalius rankų darbo tapetus.


Interjero dizainas aiškiai atspindi norą užtikrinti aukščiausios kokybės medžiagų buvimą kiekviename kambaryje. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

yra 6 km nuo Egerio miesto (Egeris), 133 km nuo Budapešto (Budapeštas), tarp Matros ir Bükk (Mátra ir Bükk) kalnų, Lasko (Lashko) upės slėnyje. Kaimas lengvai pasiekiamas iš M3 greitkelio.

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai, 2 barai, 11 konferencijų salių,

Pramogos ir sportas

Viešbučio svečiai turi galimybę lankytis viešbutyje esančiame baseine: 1900 kvadratinių metrų vandens paviršiaus, 17 lauko ir vidaus baseinų (terminis ir baseinai su pramogų kompleksais), treniruoklių centras, pirtys ir pirtys, SPA centras, grožio salonas.

Numeriai

Iš 203 Saliris Resort kambarių 190 yra standartiniai kambariai – iš jų 50 gretimų kambarių, 9 apartamentai, 1 prezidentinis apartamentai ir 3 kambariai pritaikyti neįgaliesiems.

Numeriuose

Kiekviename kambaryje yra plokščiaekranis televizorius su apie 20 kanalų, telefonas, interneto ryšys, mini baras, seifas, oro šildymas ir vėsinimas, kavos ar arbatos ruošimo aparatai, kiekviename kambaryje yra terasa.

Adresas

Vengrija 3394 Egerszalok, Forrás u. 6

Telefono numeriai

+36 36 688 600

Еl. paštas

foglalas@salirisresort.hu
4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis