Viešbučio aprašymas Miraflores Park 5*

Lima, Peru sostinė ir vienas nuostabiausių Pietų Amerikos miestų, yra nuostabus kolonijinio stiliaus architektūros, puikių muziejų, inkų aukso, antikvarinių daiktų ir madingų parduotuvių derinys.
Iš „Miraflores Park“ viešbučio, garsėjančio unikalia vieta Ramiojo vandenyno pakrantėje, lengvai pasieksite pagrindines miesto lankytinas vietas. Šiame prabangiame viešbutyje, esančiame parke ant uolos pakraščio virš vandenyno, yra 82 kambariai, iš kurių beveik kiekvienas gali pasigirti nuostabiu vaizdu į vandenyną.
Čia didelis dėmesys skiriamas tam, kad verslo atstovai būtų aprūpinti visais šiuolaikiniais patogumais ir techninėmis galimybėmis, kad net ir būdami toli nuo jos jaustųsi kaip namie. Viešbučio svečiai tikrai pastebės personalizuoto aptarnavimo privalumus ir bus maloniai nustebinti kambarių dydžiu ir prabangiu dekoru bei dėmesiu kiekvienai smulkmenai. Nenuostabu, kad Miraflores Park Hotel gavo daugybę prizų ir apdovanojimų. Viešbutyje yra viskas, ko reikia įvairaus dydžio konferencijoms rengti. Be to, čia svečiai ras barą „Dr. Jekyll and Mr Hyde“ ir garsųjį restoraną „Poissonnerie“. Viešbučio vadovybė taip pat didžiuojasi restoranu „Observatory“ (iš kurio svečiams atsiveria nuostabūs vandenyno vaizdai), nuostabiu baseinu, treniruoklių sale ir SPA. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Miraflores Park Hotel yra išskirtiniame gyvenamajame Miraflores rajone, kur istorija ir tradicijos egzistuoja kartu su svarbiais kultūros, prekybos, pramogų ir finansų centrais.
Viešbutį supa gražus parkas, iš jo atsiveria kvapą gniaužiantys vandenyno vaizdai. „Miraflores Park Hotel“ yra maždaug 35 minutės kelio automobiliu nuo Limos tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

automobilių stovėjimo aikštelė su automobilių stovėjimo aikštele tam skirtoje vietoje (automobilių parkavimo paslauga), taksi iškvietimas, gydytojų paslaugos, valiutos keitimas, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos
Kad svečiai galėtų visiškai atsipalaiduoti, viešbučio darbuotojai siūlo keletą atsipalaidavimo galimybių. Po aktyvios verslo ar ekskursijų dienos galėsite atsigaivinti SPA centre, pasilepinti masažo procedūromis arba pasportuoti treniruoklių salėje, kurioje įrengta naujausia įranga. Atsigaivinti svečiai taip pat gali paplaukioti šildomame lauko baseine (ant viešbučio stogo).
Bath Butler ("Tarnas vonioje"):
Unikali „Bath Butler“ paslauga, kuria gali naudotis „Junior Suite“ arba „Prezidencial Suite“ svečiai, suteiks svečiams nepamirštamų tikro malonumo akimirkų.
Specialiai apmokytas liokajus, jei pageidaujama, sukurs reikiamą aplinką voniai. Kol svečiai mėgaujasi pusvalandžio trukmės masažu kambaryje, liokajus paruoš vonią su specialiomis druskomis, aliejais ir muilu. Pajuskite šią dievišką atmosferą: kvapnios žvakės, pastatytos aplink vonios kraštus, prislopinta šviesa ir mėgstama muzika... Pirties liokajus paslauga yra „dangiškas malonumas“.

Numeriai

82 kambariai, įskaitant 72 verslo klasės apartamentus, 6 mažuosius ir 4 prezidentinius liukso numerius.

Kambarių tipai:
- Vadovo liukso numeris su vaizdu į miestą;
- verslo klasės liukso numeris su vaizdu į vandenyną;
- liukso numeris su vaizdu į sodą;
- Suite kategorija "Junior Suite" ("Junior Suite");
- prezidentiniai butai;
- Prezidentinis liukso numeris su dviem miegamaisiais.

Kambarių aprašymas:
Kiekviena apartamentų detalė buvo parinkta itin kruopščiai, nesvarbu, ar tai būtų aukščiausios kokybės grynos medvilnės patalynė, dušo galvutės dydis marmuriniame vonios kambaryje, ar naujausi verslo patogumai ir technologijos. Visa tai kartu su nepakartojamais didingo vandenyno vaizdais patenkins ir nustebins išrankiausius viešbučio svečius.
Vadovo liukso numeriai:
Iš šių numerių atsiveria sodo, vandenyno arba miesto vaizdai. Jame yra visi patogumai ir patogumai, kurie padarys jūsų viešnagę kuo patogesnę ir malonesnę.
mažieji liukso numeriai:
Iš šešių viešbučio mažųjų liukso numerių atsiveria nuostabūs vaizdai ir prabangūs patogumai, pavyzdžiui, integruota sauna ir romėniška pirtis.
Prezidentiniai liukso numeriai:
Čia galėsite mėgautis poilsiu individualiai dekoruotuose kambariuose, kuriuose yra visi esminiai prabangaus gyvenimo atributai: sūkurinė vonia, sauna, lauko terasa, baseinas ir kt.

Adresas

Av. Malecon de la Reserva – 1035 Miraflores, Lima 18 – Peru

Telefono numeriai

Телефон (51-1) 610-4000
Факс (51-1) 242-3393

Svetainė

Miraflores Park 5*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai