Viešbučio aprašymas Monasterio Del Cusco 5*

Viešbutis „Monasterio“ įkurtas XVI amžiuje ir yra Kusko centre. Iš pradžių jis buvo pastatytas kaip vienuolynas 1592 m. Monasterio yra idealus pradžios taškas išvykoms į Kuską ir senovinius Maču Pikču griuvėsius, kuriuos galima pasiekti po įdomios trijų valandų kelionės traukiniu.
Viešbučio Monasterio istorija:
Viešbučio pastatas buvo pastatytas 1592 metais inkų Amaru Qhala rūmų teritorijoje. 1598 m. šeštojo Kusko (Kusko) vyskupo monsinjoro Antonio de la Raya pastangomis čia buvo pastatyta San Antonijaus Abado seminarija, skirta rengti katalikų kunigus.
Šiandien šis savo architektūrines savybes ir žavesį išlaikęs viešbutis yra nacionalinė istorinė vietovė, kurią saugo Nacionalinis Peru kultūros institutas. Viešbutį sudaro trys skirtingo aukščio pastatai, kurie yra puikus kolonijinio renesanso stiliaus pavyzdys. Monasterio širdis yra terasa, apsupta sodų ir garsių akmeninių galerijų, su nedideliu fontanu ir galingu 300 metų senumo kedru. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Kainų grafikas
24
Pr
25
An
26
Tr
27
Th
28
Pn
29
Št
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis „Monasterio“ yra tik dešimt minučių nuo oro uosto ir už dviejų kvartalų nuo Kusko centrinės aikštės Plaza de Armas, kurioje yra nuostabi katedra ir garsiausi muziejai.
Šis unikalus viešbutis-muziejus – tikras architektūros lobis, pastatytas ant inkų epochos pamatų. Taip pat garsėja nuostabia koplyčia, papuošta neįprastais auksiniais ornamentais. Viešbutis „Monasterio“ sujungia kolonijinio vienuolyno didybę su modernaus penkių žvaigždučių viešbučio prabanga, elegancija, komfortu ir puikiu aptarnavimu.

Paslaugos viešbutyje

grožio salonas, prekybos centras, automobilių stovėjimo aikštelė, gydytojų paslaugos, valiutos keitykla, kambarių aptarnavimas ir skalbimo paslaugos teikiamos visą parą
Viešbučio teritorijoje galėsite mėgautis mėgstamomis lauko pramogomis, įskaitant važinėjimą kalnų dviračiais ir plaustais upe su slenksčiais, o laisvesnio ir mažiau įtempto laisvalaikio mėgėjai gali mėgautis žvejyba ir jodinėjimu, ekskursijomis: ekskursijomis į Šventąjį slėnį ar iki senovinių Maču Pikču griuvėsių, per istorinį Kusko miestą, Šventąjį slėnį ir daugybę kitų vietų.
auklės paslauga (pagal pageidavimą)

Numeriai

Viešbutyje „Monasterio“ yra 126 kambariai, įskaitant septyniolika standartinių kambarių, devyniasdešimt vieną liukso klasės kambarį, dvylika mažųjų apartamentų, vieną liukso liukso numerį, tris prezidentinius liukso numerius ir du karališkus liukso numerius.

Kambarių tipai:
- Deluxe kambarys (be deguonies tiekimo sistemos);
- Deluxe kambarys (su deguonies tiekimo sistema);
- mažasis liukso numeris;
- Prezidentinis liukso numeris;
- Karališkasis liukso numeris.

Kambarių aprašymas:
Kambarių, iš kurių daugumos atsiveria puikūs Kusko (Kusko) arba spalvingų miesto stogų vaizdai, dizainas ir apstatymas sujungia geriausią modernumą su tradiciniu ispanų kolonijiniu stiliumi. Net absoliučios prabangos ir modernaus komforto sąlygomis svečiai tikrai pajus praeities dvasią.

Numeriuose

telefonas (su papildomu įrenginiu vonioje), centrinis šildymas, mini baras, asmeninis seifas su elektronine kombinuota spyna, kabelinė televizija, priešgaisrinės signalizacijos davikliai, plaukų džiovintuvas, puikūs baldai, kurie savo komfortu, patogumu ir grožiu tikrai pateisina visus lūkesčius

Adresas

Calle Palacio 136 – Plazoleta Nazarenas, Kuskas (Kuskas), Peru

Telefono numeriai

Телефон +51 84 24 1777
Факс +51 84 24 6983

Еl. paštas

info@peruorientexpress.com.pe
Kainų grafikas
24
Pr
25
An
26
Tr
27
Th
28
Pn
29
Št
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai