Spa ar sveikatingumo centras

Viešbučio aprašymas Джем 3*

Mini viešbutis "Jam" yra pačiame Truskaveco centre, 100 metrų nuo apatinės siurblinės, šalia kino teatro "Zlata". Pėsčiomis nuo viešbučio yra pagrindinė Truskaveco miesto promenada, parduotuvių alėja, Truskavets Med-Palace SPA centras, kuriame siūlomos SPA procedūros ir procedūros viešbučio svečiams, taip pat daug pramogų suaugusiems ir vaikams. . Visą parą dirbantis viešbučio portjė padės organizuoti gydymą, maitinimą ir laisvalaikį viešbučio svečiams. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • kirpykla/grožio salonas

Pramogos ir sportas

  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sporto salė
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Kambariai ekonomiški, ekonomiški geresni, standartiniai, mažieji apartamentai.

Numeriuose

Ekonomika Jaukus 12m2 kambarys yra puikus pasirinkimas svečiams, ieškantiems nakvynės geriausiomis kainomis. Svečių patogumui kambaryje yra dvigulė lova, visi reikalingi baldai, televizorius (plazminis skydelis) su kabeline televizija, mini baras, vonios kambarys su kokybiška santechnika (atskirai nuo kambario), rankšluosčių komplektai, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkiniai ir nemokamas belaidis internetas.

Ekonomika pagerėjo. Patogus 20m2 kambarys yra puikus pasirinkimas svečiams, ieškantiems geriausio kainos ir kokybės santykio. Svečių patogumui kambaryje yra dvigulė lova, visi reikalingi baldai, televizorius (plazminis skydelis) su kabeline televizija, mini baras, vonios kambarys su kokybiška santechnika, rankšluosčių komplektai, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkiniai ir nemokamas wiFi interneto ryšys.
Standartinis. Šiuolaikiški, jaukūs ir erdvūs 24m2 dizaino kambariai, dekoruoti žymių Ukrainos menininkų paveikslais, susideda iš dvigulės lovos, su galimybe pristatyti vieną arba dvi papildomas lovas. Svečių patogumui kambaryje yra visi reikalingi baldai, darbo vieta, televizorius (plazminis skydelis) su kabeline televizija, mini baras, seifas, vonios kambarys su kokybiška santechnika, rankšluosčių komplektai, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkiniai ir nemokamas belaidis internetas.

Mažasis liukso numeris. Specialus 27 m2 dizainerių kambarys, idealiai tinkantis SPA procedūrų mėgėjams, susideda iš dvigulės lovos su galimybe pristatyti vieną ar dvi papildomas lovas ir vonios kambarį su hidromasažine vonia. Svečių patogumui kambaryje taip pat yra visi reikalingi baldai, darbo vieta, televizorius (plazminis skydelis) su kabeline televizija, mini baras, seifas, vonios kambarys su sūkurine vonia, rankšluosčių komplektai, plaukų džiovintuvas, kosmetika. rinkiniai, chalatai ir nemokamas belaidis internetas.

Adresas

Lvovo sritis, Truskaveca, g. Ševčenka, 30 metų
numeriai 4
paslauga 2
švara 3
maistas 1
infrastruktūra 1
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Dzhem 3*
3.0 iš 10 0 | iš 94 viešbučių Truskavecas

Gerai, kad jis yra centre 2011 Gruodžio 29 Įvertinimas 3.0

Pirma, apie gerą : vieš butis yra miesto centre, patogus viskam, kambariai ir pati vila ne vidutinė s klasė s, kukliai moderni, turė jome erdvų ; iš valyti - ne. gerai, bet kasdien - jei reikia - ko nors praš yti, patys tinginiauja. . . Blogai: vieš butyje nieko nė ra - nei SPA, nei gydytojų , nei admini...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas