Viešbučio aprašymas Pestana Bazaruto Lodge 4*

Pestana Bazaruto Lodge 4 * (Pestana Bazaruto Lodge 4 *) yra didžiausioje Bazaruto salyno saloje, apie 600 km nuo valstijos sostinės Maputo. Sala yra 35 km ilgio ir 7 km pločio. Jis turi nacionalinio parko statusą.
Vilankulos oro uostas kasdien vykdo skrydžius iš Johanesburgo ir kelis skrydžius per savaitę iš Maputo, Nelspruito ir Hararės. Toliau nuo Vilankulų oro uosto nedidelis lėktuvas nuskraidins iki Bazaruto salos per 20 minučių. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Pestana Bazaruto Lodge 4 * yra didžiausioje Bazaruto salyno saloje, apie 600 km nuo valstijos sostinės Maputo. Sala yra 35 km ilgio ir 7 km pločio.

Paslaugos viešbutyje

barai, restoranai, verslo paslaugos, safaris, žvejyba, kruiziniai laivai, galima plaukioti laivais į salas, organizuoti piknikus, keliones sausumais ir daug daugiau, lauko baseinas, vandens pramogos ir sportas, biblioteka, kinas, biliardas, stalas tenisas

Numeriai

Visiškai atnaujintame namelyje yra 26 nameliai, esantys vešlaus atogrąžų rojuje. Visi nameliai yra dekoruoti autentišku afrikietišku stiliumi ir aprūpinti visais šiuolaikiniais patogumais.

11 aukščiausios klasės namelių: vaizdas į vandenyną, tinkleliai nuo uodų, vonios kambarys ir lauko dušas, chalatai, langas lubose, oro kondicionierius, kavos virimo aparatas, mineralinis vanduo kambaryje viešnagės metu, atvykus - vaisių krepšelis, pasveikinimo kokteilis ir vynas.

Standartiškai 12 namelių: tinkleliai nuo uodų, vonios kambarys ir lauko dušas, stoglangis, oro kondicionierius, kavos virimo aparatas, atvykus pasveikinimo kokteilis, mineralinis vanduo kambaryje viešnagės metu.

2 šeimyniniai nameliai: 2 sujungti kambariai (viename su dvigule lova ir kitame su dviem viengulėmis lovomis), tinkleliai nuo uodų, vonios kambarys, oro kondicionierius, kavos virimo aparatas, atvykus pasveikinimo kokteilis, mineralinis vanduo kambaryje viešnagės metu.
1 Honeymoon Chalet: visi aukščiausios klasės namelio patogumai, butelis šampano ir specialios taurės (kaip dovana), taip pat galimybė užsisakyti specialią vakarienę priešais namelį.

Numeriuose

vonia/dušas, WC, arbatos/kavos rinkinys, vaisiai, chalatai, oro kondicionierius, kavos virimo aparatas

Adresas

Bazaruto sala, Bazaruto archipelagas 4376, Mozambikas

Telefono numeriai

+258 21 305 305
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai