Šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)

Viešbučio aprašymas Бельведер 4*

Belvederio pilis yra ant uolos pakeliui į Bukovelį, virš Prutets upės. Pro pilies langus atsiveria kalnų ir slidinėjimo trasų panorama. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Du kilometrai nuo slidinėjimo kurorto Bukovelis.

Paslaugos viešbutyje

Altanka, automobilių stovėjimo aikštelė su visą parą apsauga, šašlykinė, tandyras.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

  • šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
  • sūkurinė vonia

Numeriuose

Dviejų kambarių prabangus butas: 40 kv.m., malkomis kūrenamas židinys; LCD televizorius, DVD grotuvas (MPEG-4, USB), palydovinė televizija; virtuvės kampelis su virykle, šaldytuvu ir visų reikalingų indų komplektu; dušas su mineraliniu vandeniu, vonios kambarys su šildomomis grindimis; plaukų džiovintuvas, vonios komplektas, šlepetės; terasa. Maksimalus apgyvendinimas 4+2.
Vieno kambario prabangus butas: 30 kv.m., malkomis kūrenamas židinys; LCD televizorius, DVD grotuvas (MPEG-4, USB), palydovinė televizija; virtuvės kampelis su virykle, šaldytuvu ir visų reikalingų indų komplektu; dušas su mineraliniu vandeniu, vonios kambarys su šildomomis grindimis; plaukų džiovintuvas, vonios komplektas, šlepetės; terasa. Maksimalus apgyvendinimas 2+2.
Ekonomiškas dvivietis kambarys: 14 kv.m., palydovinė televizija, LCD televizorius, DVD grotuvas (MPEG-4, USB); plaukų džiovintuvas, vonios komplektas, šlepetės; vonios kambarys su šildomomis grindimis ir virtuvėlė ant grindų. Daugiausiai gali apsistoti 2 asmenys.
Vienvietis kambarys „Monte Cristo“: 10 kv.m., palydovinė televizija, LCD televizorius, DVD grotuvas (MPEG-4); dušas su mineraliniu vandeniu, vonios kambarys su šildomomis grindimis; plaukų džiovintuvas, vonios komplektas, šlepetės. Daugiausiai gali apsistoti 2 asmenys.
Vieno kambario apartamentai su sūkurine vonia: 30 kv.m., malkomis kūrenamas židinys; LCD televizorius, DVD grotuvas (MPEG-4, USB), palydovinė televizija; virtuvės kampelis su virykle, šaldytuvu ir visų reikalingų indų komplektu; sūkurinė vonia su mineraliniu vandeniu, vonios kambarys su šildomomis grindimis; plaukų džiovintuvas, vonios komplektas, vienkartinės šlepetės, kilpiniai chalatai. Maksimalus apgyvendinimas 2+2.
Dviejų kambarių „Standartinis“: 50 kv.m., kambariai atskiri; 2 LCD televizoriai, palydovinė televizija; elektrinis virdulys; dušas su mineraliniu vandeniu, vonios kambarys su šildomomis grindimis; plaukų džiovintuvas, vonios komplektas, vienkartinės šlepetės; balkonas. Maksimalus apgyvendinimas 4+2.

Adresas

Šv. Karpatskaya, 121-a, p. Polianitsa, Ivano Frankivsko sritis, Ukraina

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Belveder 4*
7.0 iš 10 0 | iš 175 viešbučių Bukovelis (Polanitsy)

Viduje viskas super, tiks ir pati teritorija - yra š aš lykinė , pavė sinė , kaž kokia apgailė tina ž aidimų aikš telė , bet iš orė je vaizdas keič iasi. Aplink viskas už statoma, o prabangios pievos rajone – praeitis.
Netoliese yra parduotuvė s. Tač iau iki artimiausios ka...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas