Viešbučio aprašymas Акварели 3*

„Watercolors“ yra viešbutis, įsikūręs vos už 100 metrų nuo Auksinio paplūdimio. Viešbutis yra 3 aukštų patogus, modernus kompleksas. Pro langus atsiveria dalinis vaizdas į įlanką. Beregovoe kaimas yra ramus kurortinis miestelis, esantis palei Feodosijos įlanką, kalnuoto Krymo ir stepių pasienyje. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs naujoje pakrantės miesto Feodosijos gyvenvietės dalyje, ramioje pakrantės kaimo vietoje. Pėsčiomis pasiekiama maisto prekių parduotuvė, vaistinė, maisto turgus.

Paslaugos viešbutyje

Viešbučio komplekso teritorija sutvarkyta, įrengtos pavėsinės, fontanas-krioklys su gyvomis žuvimis, pramogų kompleksas vaikams iš natūralaus rąstinio namo. Pusryčiai įskaičiuoti į kainą, pietus ir vakarienę galima užsisakyti pagal pageidavimą. Taip pat svečių namų teritorijoje yra vasaros virtuvė sujungta su lauko pavėsine. Svečiams siūlomos kepsninės ir kepsninės.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Vaikams

Vaikų pramogų mini kompleksas, kurį sudaro čiuožykla, sūpynės, smėlio dėžė, švediška sienelė.
  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

  • dviračių nuoma

Numeriai

Įvairių stilių įrengti, modernaus dizaino kambariai, įrengti oro kondicionieriai, televizoriai, korpusiniai baldai. Kiekviename kambaryje yra vonios kambarys ir dušas. Karštas ir šaltas vanduo tiekiamas visą parą.

Numeriuose

Kiekviename kambaryje yra atskiras vonios kambarys. Karštas ir šaltas vanduo tiekiamas visą parą. Daugumoje kambarių yra įstiklintas balkonas su nuostabiu vaizdu į jūrą ir "Auksinį paplūdimį", arbatos staliukas ir papildoma lova.

Adresas

Feodosija, poz. Pakrantės, šv. Priozernaya, 65 m
numeriai 6,2
paslauga 6,2
švara 5,7
maistas 5,5
infrastruktūra 6,3
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Akvareli 3*
6.2 iš 10 3 apžvalgos | №8 iš 22 viešbučių Pakrantė (Feodosija)

Atostogos buvo sėkmingos! 2012 Rugsėjo 14 Įvertinimas 8.0

Pailsė jusi š eima su dviem vaikais (7 ir 1 metų )
1. Paplū dimys: kadangi ilsė jomė s rugsė jo viduryje, paplū dimyje buvo maž ai ž monių (didelis +), vandenyje palei pakrantę yra povandeninių rifų juosta su jū rine augmenija, todė l sunku patekti į vandenį ( į va...


Galėtų būti geriau 2012 Rugsėjo 03 Įvertinimas 6.0

Į pakrantę nuė jau perskaič iusi daugybę atsiliepimų ir neskaič iavau pasakos, tad visa kita buvo sė kminga. bet ! poilsis susideda iš daugybė s smulkmenų – gerų ir blogų . Š iuo atveju, mano nuomone, buvo nemalonių smulkmenų . per daug.
Rezervavau vietas mė nesiui su avan...


Nė pėdos Beregovoe !!!!!! 2012 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 5.0

Daug neraš ysiu..... visa kita nuvylė...jū ra - tik akmenys - niekur ž engti. . . paplū dimys purvinas - nuorū ka, buteliai. Vieš butis apie nieką , kambariai maž i, tualetas, nuo kurio dvokia suš iauš ę rankš luosč iai, (jie niekada nebuvo pakeisti! , teko pač iam ieš koti perso...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas