Берлин Парк Витоша 4*

Viešbučio aprašymas Берлин Парк Витоша 4*

Berlyno parkas Vitosha yra Vitosha kalno papėdėje. Viešbutis yra 10 minučių kelio automobiliu nuo Sofijos centro. Sofijos oro uostas yra už 20 minučių kelio automobiliu. Svečiai gali nemokamai lankytis sporto salėje ir baseine.

Komplekse yra erdvūs ir prabangiai dekoruoti kambariai ir liukso numeriai su nemokamu belaidžiu internetu, oro kondicionieriais, LCD televizoriais ir mini barais. Kiekviename elegantiškame vonios kambaryje yra signalizacijos mygtukas ir telefonas. Svečiams suteikiama išskirtinė kosmetika.

Iš viešbučio „Berlin Park“ balkonų atsiveria Sofijos, sodo arba Vitosha gamtos parko vaizdai. Netoli viešbučio svečiai gali aplankyti Boyana bažnyčią, pastatytą 1259 m., kuri yra saugoma UNESCO. Svečiai taip pat gali važinėtis dviračiais. Aleko slidinėjimo zonoje kalno šlaituose įrengtos apšviestos slidinėjimo trasos.

„Vitosha“ restorane patiekiami tarptautiniai ir tradiciniai bulgariški valgiai. Vakarieniauti galėsite vasaros terasoje su vaizdu į miestą.
Svečiams teikiamos pervežimo į ir iš oro uosto paslaugos. Autobusai išvyksta kas dvi valandas. Šią paslaugą reikia rezervuoti iš anksto.

Viešbučio kambariai: 72 // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai