Šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
Spa ar sveikatingumo centras

Viešbučio aprašymas Radisson Blu Resort Bukovel 5*

Viešbutis priklauso Radisson Blu tinklui, yra šalia lifto Nr.7. Atidarytas 2012 m. Tai vienas 5 aukštų pastatas. Tinka tiek lauko pramogų mėgėjams, tiek romantiškų ir atpalaiduojančių atostogų vaizdingoje vietovėje mėgėjams. // Atnaujinta 19 liepos 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Ivano Frankovskas - Bukovelis - 110 km (1,5 val. automobiliu), Ivano Frankivsko tarptautinis oro uostas - 91,8 km.
Lvovas – Bukovelis – 245 km (3,5 val. automobiliu).
Jaremčė-Bukovelis – 34 km. (0,5 val. automobiliu).
Ternopilis - Bukovelis - 250 km (2,5 val. automobiliu).
Černivciai - Bukovelis - 160 km (2 valandos automobiliu).

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, greitas įregistravimas / išsiregistravimas, ankstyvas įsiregistravimas / vėlyvas išsiregistravimas (priklausomai nuo užimtumo) - nemokamai, bagažo saugykla, kelionių informacijos punktas, konsjeržo paslaugos, faksas / kopijavimas (už mokestį) ), Wi-Fi (kambariuose ir bendrose patalpose) ) - nemokamai, greitas skalbimas 3 val., lyginimo paslauga (mokama), kambarių aptarnavimas (24 val.), dovanų parduotuvė, pobūvių salė, kurios plotas 358 kv.m. 420 žmonių (gali būti padalintas į 2 kambarius), 7 konferencijų salės, kurių bendras plotas 1400 m², aprūpintos moderniausia konferencijų įranga (talpa iki 450 žmonių), 2 vidaus baseinai (suaugusiųjų ir vaikų), antžeminė automobilių stovėjimo aikštelė. 40 vietų ir požeminė automobilių stovėjimo aikštelė 100 vietų - 24 valandų apsauga.

Viešbučio vasaros terasoje yra du baseinai suaugusiems ir vaikams, kuriuose galėsite degintis, plaukioti, mėgautis kraštovaizdžio grožiu, gėrimais ir kaljanu. Baseinas suaugusiems yra stačiakampio formos, 10x3,7 m dydžio ir 1,5 m gylio, vandens temperatūra siekia +26-28 laipsnius. Vaikų baseinas yra gražios dėmės formos, jame gali plaukioti vaikai nuo 1 metų. Jo matmenys 2,7 x 2,2 m, gylis 45 cm, vandens temperatūra iki +30 laipsnių.
Restoranai ir barai:

Restoranas Montblanc (206 vietos) - įsikūręs prie pat salės 1 aukšte, savitarnos pusryčiai: nuo 07:00-11:00 (kasdien), pietų ir vakarienės metu Mont Blanc patiekiami sezoniniai patiekalai a la carte;
Grilio restoranas „B-Zone“ (92 vietos) – įsikūręs šalia restorano „Mont Blanc“;
Apres Ski Bar (iki 30 svečių) - slidinėjimo baras ant kalno, 11:00-19:00;
Fojė baras (76 vietos) – visą parą;
Baras prie baseino (37 vietos);
Ciguar Lounge (40 vietų) - cigarų salonas, visą parą;
Naktinis klubas (96 vietos) - įsikūręs B-Zone grilio restorano 1 aukšte, darbo laikas: 21:00-05:00.
  • restoranas
  • A la carte restaurant
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • vidinis baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • kirpykla/grožio salonas
  • patalpos žmonėms su negalia
  • kambariai nerūkantiems
  • slidžių nuoma
  • slidžių saugykla
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • vėlyvas išvykimas
  • valiutos keitykla
  • bankomatas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis
  • renovacijos metai

Vaikams

Du vaikų žaidimų klubai viešbučio viduje: vienas – populiarus pramogų centras su kino sale ir LEGO stotele; antrasis vaikų žaidimų centras tinka veiklai lauke: Jūsų vaiko laukia šokinėjimas ant slidžių šuolių, praėjimas labirintas ir baseinas su kamuoliukais. Vaikų lauko žaidimų aikštelė vaizdingame kalno šlaite. Vaikų uždaras baseinas sveikatingumo centre (nemokamas). Vaikiškas lauko baseinas vasaros terasoje: baseinas gražios dėmės formos, jame gali maudytis vaikai nuo 1 metų, jo matmenys 2,7x2,2 m, gylis 45 cm, vandens temperatūra iki +30 laipsnių.
  • vaikų baseinas
  • žaidimų aikštelė
  • vaikų klubas
  • vaikiškas meniu restorane
  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

SPA zona, kurios bendras plotas 2000 kv.m, kuri yra padalinta į SPA kompleksą ir Sveikatingumo zoną:

SPA kompleksas (1000 kv.m): purvo vonios, hidromasažinės vonios, masažo procedūros, alfa parduotuvės, kosmetologo paslaugos, kirpyklos paslaugos, pilingo ir įvyniojimo procedūros, soliariumas.

Sveikatingumo zona (1000 kv.m): 2 baseinai (suaugusiųjų ir vaikų), sūkurinė vonia, suomiška sausa garinė pirtis, bio pirtis, drėgna garinė pirtis, kaldariumas, sporto salė su TechnoGym įranga. Sveikatingumo zonos puošmena – ledo dubuo ir gėrimo fontanas. Į kainą įskaičiuotas apsilankymas sveikatingumo zonoje.

Naktinis klubas B zonos grilio restorano pirmame aukšte, darbo laikas: 21:00-05:00.

Atstumas iki keltuvo: 20 m arti keltuvo Nr. 7; aukštis – 1139 m, lifto tipas – 4 vietų, lifto ilgis – 957 m, pralaidumas – 1428 žm./val.

Žiemą viešbutyje Radisson Blu Resort Bukovel SPA veikia: slidinėjimo mokykla, slidinėjimo inventoriaus nuoma, slidinėjimo apranga, zorbingas, ledo čiuožykla, slidinėjimo inventoriaus servisas, sporto parduotuvės, privati ​​patalpa slidinėjimo inventoriui laikyti ir persirengti. Slidinėjimo inventoriaus džiovinimas: su atskiromis individualiomis spintelėmis su automatine džiovinimo sistema.
  • šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia
  • sporto salė
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje yra 252 kambariai (2-5 aukštuose):

Superior Room (34 kv.m.) 1 kambario liukso numeris su dviem viengulėmis lovomis. Papildoma lova - patogi sulankstoma lova (už papildomą mokestį).

Geresnysis kambarys su balkonu (34 kv.m.) 1 kambarys su balkonu ir patogia dvigule lova arba dviem viengulėmis lovomis. Papildoma lova - patogi sulankstoma lova (už papildomą mokestį).

Geresnysis kambarys - Slope View (34 kv.m.) 1 kambario liukso numeris su vaizdu į kalno šlaitą. Yra dvigulė šeima arba dvi viengulės lovos. Papildoma lova - patogi sulankstoma lova (už papildomą mokestį).

Premium Room – (38 kv.m) 1 kambario apartamentai su balkonu. Yra viena didelė dvigulė lova. Kambarys su balkonu (vaizdas į kalnus. Papildoma lova – patogi sulankstoma lova (už papildomą mokestį).

Šeimyninis (68 kv.m.): 1 kambario liukso numeris su patogia šeimynine lova. Patalpa vizualiai padalinta į miegamojo ir svetainės zoną (išlankstoma pusantro sofa, foteliai, plazminis televizorius).
Papildoma lova - pusantros sulankstoma sofa.
Mažasis liukso numeris (68 kv.m): 2 kambarių apartamentai padalinti pertvaromis ir susideda iš miegamojo (dvigulė lova, plazminis televizorius) ir svetainės (išskleidžiama pusantros sofa, foteliai, plazminis televizorius). Galimi kambariai su 2 arba 1 balkonu.
Papildoma lova - pusantros išskleidžiama sofa svetainėje.

SPA-Lux (98 kv.m.): 1 kambario erdvus liukso numeris, vizualiai padalintas į svečių zoną (minkšti baldai, sofa-lova, žurnalinis staliukas), miegamasis (dvigulė lova, plazminis televizorius, SPA zona (vonia, hidromasažinis dušas ) ir masažo zona (masažo stalas).Kambarys skirtas išskirtinai 2 svečiams ir siūlo visišką poilsį bei privatumą.Papildoma lova nepateikiama.
Kambariai yra 4 aukšte, turi didelę terasą su vaizdu į viešbučio kiemą ir Bukovelio kurorto panoramą).
Liukso (110 kv.m.): 3 kambarių liukso numeris, kurį sudaro: prieškambaris (svečių tualetas, vieta bagažui), erdvi svetainė (plazminis televizorius, minkšti baldai, valgomojo stalas, kėdės, žurnalinis staliukas), 2 miegamieji ( 1 miegamasis - dvigulė lova, sofa-lova, vonios kambarys (vonia, dušas, tualetas, 2 praustuvai), drabužių spinta, plazminis televizorius ir 2 miegamasis - dvigulė lova, vonios kambarys (dušas, tualetas, praustuvas), drabužių spinta, plazminis televizorius. Kambariai yra 2-3-4 aukštuose pastato gale su vaizdu į Bukovelio kurorto panoramą ir turi 2 balkonus.

Prezidentinis apartamentas (299 kv.m): 4 kambarių 6 vietų apartamentai, susidedantys iš: prieškambaris (svečių tualetas), erdvi svetainė su židiniu (svetainė vizualiai padalinta į poilsio zoną su apmušalais baldai ir židinys, plazminis televizorius ir valgomojo zona su valgomuoju stalu, kėdėmis, 3 miegamieji (kiekviename su dvigule lova, plazminis televizorius ir vonios kambarys), drabužių spinta, virtuvėlė, sauna, kubilas, sūkurinė vonia, erdvi terasa su vaizdu su pintų baldų komplektu (stalas, kėdės, gultai).

Vandens tiekimas: šaltas ir karštas vanduo – nuolat.

Numeriuose

Dvi atskiros arba viena dvigulė lova, persirengimo kambarys, lygintuvas ir lyginimo lenta, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, chalatas ir šlepetės, kosmetinis veidrodis, telefonas, LCD televizorius, kabelinė televizija, spartusis internetas Wi-Fi (nemokamas), klimato kontrolė , seifas, mini baras (už papildomą mokestį), kavos ir arbatos ruošimo rinkinys (nemokamas), kavos aparatas, balkonas arba terasa. Kasdienės kambarinės paslaugos, kambarių aptarnavimas: visą parą.

Adresas

Šv. Shchivki 220, Jaremče, Ivano Frankivsko sritis, Bukovelis, 76019, Ukraina
numeriai 8,1
paslauga 8,2
švara 8,1
maistas 8
infrastruktūra 7,5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Radisson Blu Resort Bukovel 5*
7.8 iš 10 8 apžvalgų | №12 iš 175 viešbučių Bukovelis (Polanitsy)

Poilsis „Radisson Blu Resort Bukovel“. 2019 Liepos 15 Įvertinimas 8.0

Laba diena! Iš karto noriu pasakyti, kad vieš butis man labai patiko, bet… Deja, yra „BET“. Pailsė jusi š eima nuo 15.07 iki 21.07. Tada reikia pasakoti pagal dieną . Atvyko 15.07 į kvė ptas laukiant poilsio ir …. Iš karto suž inojome, kad Booking'e kaina nurodyta be PVM, tai yra plius 7500. Arč iau 22.00 pat...


Puikus viešbutis aktyvioms žiemos atostogoms 2018 Gruodžio 12 Įvertinimas 8.0

Apsistojo 2018 m. gruodž io viduryje.

Š iame vieš butyje yra viskas, ko reikia aktyvių ž iemos atostogų mė gė jams.

1. Vieta.

Vieš butis yra ant š laito ir turi tiesioginį priė jimą prie vieno iš š laitų , kuris
yra 50 metrų nuo pagrindinio į ė jimo.

2. Inf...


Neigiamas įspūdis 2017 Gruodžio 03 Įvertinimas 1.0

Neigiamas atsiliepimas. Aš pats esu vieš buč io savininkas. Nusprendė me paž velgti į lygį su š eima. Kambario kaina yra 1000 UAH. Bet už ką ? Kitą dieną , kai atė jau pusryč iauti ir papraš iau, kad mane nuvestų į savo kambarį , nes mano š eima vis dar miega. Man ...


Neprotingai brangu! 2016 Sausio 11 Įvertinimas 5.0

Pailsė ję s su š eima 2016 metų sausį , pats vieš butis neblogas, bet už.400 USD už naktį tiesiog neapsimoka. Artė jantį sausį aš nedarysiu tokių kvailysč ių , važ iuosime į Š veicariją , pinigai tie patys, bet č ia Š veicarija, o ne Bukovelis!...


Puikus vieš butis, puikus aptarnavimas, labai geros teminė s vakarienė s, vieta pač iame lengviausio kalno viduryje.
Ką reikia taisyti
- SPA zonoje gana vė su
- vandens temperatū ra baseine yra nepakankama
- chloro lygis apsiverč ia (jau ė da akis)
- slidinė jimo kambarys dirba 3 minusus...


Super viešbutis 2013 Lapkričio 06 Įvertinimas 9.0

Vieš butis yra praš matnus, stilingas interjeras ir puikus SPA centras. Malonus ir malonus personalas, visi penki. Jei kaina nesupainioja tai tik Radisson....


Puiki viešnagė 2012 Gruodžio 02 Įvertinimas 10.0

Gruodž io pirmą ją savaitę buvome vieš butyje, na, iš tikrų jų vis dar č ia : )
Nekalbė siu apie patį Bukovelio kurortą (č ia, kaip ir visur Ukrainos kurortuose, viskas be galo brangu, visi stengiasi už sidirbti pinigų turistams ir paslauga palieka daug norimų rezultatų - ka...


11 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Poilsio ir pramogų programa vaikams
SPA paslaugos viešbutyje
Lauko baseinas poilsiui
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Vaikų žaidimų kambarys patiems mažiausiems