Viešbučio aprašymas Hotel G 5*

„G Hotel“ siūlo prabangą ir komfortą stilingose ​​studijose madingame Sanlitun rajone. // Atnaujinta 17 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iš „G Hotel Beijing“ per 10 minučių nuvažiuosite iki populiarių turistinių vietų, tokių kaip Wangfujing gatvė ir Tiananmenio aikštė. Apylinkėse gausu parduotuvių ir restoranų. Iki Pekino sostinės tarptautinio oro uosto nuvažiuosite per 30 minučių. Viešbutis yra už 200 metrų nuo Sanlitun baro ir parduotuvių gatvės.

Paslaugos viešbutyje

Jame yra nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, treniruoklių salė ir 2 restoranai. „G Hotel“ restorane „Morio“ patiekiami japoniški valgiai. Scarlett baras ir restoranas siūlo įvairius puikius vynus jaukioje aplinkoje.
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma

Pramogos ir sportas

  • biliardas
  • sporto salė

Numeriuose

Kambariuose yra plokščiaekraniai televizoriai ir „iPod“ prijungimo stotelės. Erdviose studijose yra svetainės erdvės. Kambariai dekoruoti prabangiais gėlių piešiniais ir puikia patalyne. Kambariuose yra lietaus dušai. Pagal pageidavimą galima įsigyti DVD grotuvą ir „Nintendo Wii“.
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Hotel G 5*
9.0 iš 10 0 | iš 248 viešbučių Pekinas

Puikus viešbutis 2012 Balandžio 01 Įvertinimas 9.0

Kelias dienas su draugais ir dukra gyvenome HOTEL G pagal draugų rekomendaciją . Puikus vieš butis! Š varu, graž u, modernaus stiliaus. Originalus dizainas ir draugiš kas personalas. Beje, visi darbuotojai gerai kalba angliš kai. Ir dar ten gerai kalba prancū ziš kai ir rusiš kai (bet ne visi : )) Nuostabus r...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas