Four Seasons Hotel Tokyo at Chinzan-so 5*

Viešbučio aprašymas Four Seasons Hotel Tokyo at Chinzan-so 5*

Modernus pastatas „Four Seasons Hotel Tokyo“, esantis Chinzan-so Japan, yra ramiame Tokijo centro kampelyje, apsuptas 7 hektarų vešlaus japoniško sodo. Erdvūs viešbučio kambariai, įrengti naujausiomis technologijomis ir pristatomi įvairiausių, išsiskiria išskirtiniu interjeru, kuriame dera elegantiškas europietiškas stilius ir japoniški motyvai: šiltos spalvos, sodri audiniai, antikvariniai baldai, įmantrūs meno kūriniai. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 60 km nuo Tokijo Naritos oro uosto, pervežimas trunka apie 90 minučių.

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai, 15 konferencijų salių, bažnyčia, parduotuvės
  • restoranas
  • A la carte restaurant
  • kavinė/baras
  • vidinis baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • liftas
  • skalbiniai
  • patalpos žmonėms su negalia
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • valiutos keitykla
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • auklė

Pramogos ir sportas

„Four Seasons Hotel Tokyo“, esantis Chinzan-so Japan, gali pasigirti nuostabiu „Yu“ SPA centru – grožio ir ramybės oaze, siūlančia viską nuo vaizdingo ištraukiamo baseino ant stogo ir tradicinių japoniškų onseno vonių iki gerai įrengtų procedūrų kambarių, siūlančių platų paslaugų pasirinkimą. .
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia
  • sporto salė

Numeriai

Viešbutyje yra 259 kambariai:
Superior Garden View Rooms (45 kv.m.) - kambariai yra 5-14 aukštuose, su vaizdu į japonišką sodą, susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario.

Superior kambariai (45 kv.m.) - kambariai yra 5-14 aukštuose, su vaizdu į japonišką sodą ir Tokiją, susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario.

Prabangūs kambariai (55 kv.m.) - kambariai yra 5-14 aukštuose, su vaizdu į Tokiją, susideda iš miegamojo, svetainės zonos su pufas, valgomojo stalo su marmuriniu stalviršiu ir minkštomis kėdėmis, darbo stalo, persirengimo kambarys ir vonios kambariai.

„Four Seasons Executive Garden Suites“ (60 kv.m.) - kambariai yra 5-14 aukštuose, su vaizdu į japonišką sodą, susideda iš miegamojo su labai didele lova arba dviem lovomis, svetainės atskirtos nuo miegamojo prancūziškos durys; erdvus vonios kambarys.

„Four Seasons Executive Suites“ (60 kv.m.) - kambariai yra 6-14 aukštuose su panoraminiu vaizdu į Tokiją, susideda iš miegamojo su labai didele lova arba dviem lovomis, svetainė, atskirta nuo miegamojo prancūziškai. durys; erdvus vonios kambarys.
Deluxe Garden View Rooms (60 kv.m.) - kambariai dekoruoti klasikiniu stiliumi su japonų įtaka, esantys 5-14 aukštuose, su vaizdu į japonišką sodą, susideda iš miegamojo, svetainės zonos su ottomanu, valgomasis stalas su marmuriniu stalviršiu ir minkštomis kėdėmis, darbo stalas, persirengimo kambarys, vonios kambarys.

Konservatorijos kambariai (64 kv.m) - klasikinio stiliaus, pastelinėmis spalvomis dekoruoti kambariai yra 5 aukšte, su vaizdu į japonišką sodą, susideda iš miegamojo su labai didele lova arba dviem lovomis, atskira svetainė plotas (esantis ant pakylos su vitražais) ir erdvus vonios kambarys su stikliniu dušu, elektroniniu tualetu/bidė.

Deluxe Garden Suites (83 kv.m.) – kambariai yra visuose aukštuose, su vaizdu į japonišką sodą, susideda iš miegamojo, atskiros svetainės su svetainės ir darbo zonomis, rūbinės, 2 vonios kambariai.

Japoniškas liukso numeris (83 kv. m) - unikalus japonišku stiliumi dekoruotas ir rytietiško meno kūriniais dekoruotas kambarys, esantis 11 aukšte, su vaizdu į japonišką sodą, susideda iš japoniško stiliaus miegamojo su futon lova, atskira svetainė su tradiciniu žemu stalu ir tatamiu, holas, vonios kambarys su japoniška O-furo vonia.
Konservatorijos apartamentai (105 kv.m) - kambarys yra 5 aukšte, su vaizdu į japonišką sodą, pro langus skverbiasi natūrali šviesa, sukuriamas kaimo namo jausmas. Jį sudaro svetainė, miegamasis, erdvus vonios kambarys.

Premier Garden Suites (93 - 138 kv.m.) - kambariai yra 5-14 aukštuose, su vaizdu į japonišką sodą, susideda iš 1 arba 2 miegamųjų, svetainės, rūbinės, 1 arba 2 vonios kambarių.

Ambassador Suite (138 kv.m) - kambarys yra viršutiniame 14 aukšte su vaizdu į japonišką sodą, susideda iš 2 miegamųjų, atskiros svetainės su svetainės ir darbo zonomis, rūbinės, 2 vonios kambariai.

Karališkasis liukso numeris (193 kv.m.) - kambarys yra viršutiniame 14 aukšte, su vaizdu į japonišką sodą, susideda iš holo, svetainės su pramogų centru ir darbo zona, atskiro valgomojo su virtuve, holas, miegamasis, erdvus vonios kambarys, papildomas svečių tualetas.

Prezidentinis liukso numeris (193 kv. m) – erdvus kambarys 11 aukšte, dekoruotas žaliais ir dramblio kaulo atspalviais, su vitražais ir vaizdu į japonišką sodą, susideda iš holo, svetainės su pramogų centras ir darbo zona, atskiras valgomasis su virtuve, holas, miegamasis, erdvus vonios kambarys, papildomas svečių tualetas.
Imperial Suite (280 kv.m.) - erdviausias ir prabangiausiai įrengtas viešbučio kambarys yra 14 aukšte, su vaizdu į japonišką sodą ir Tokiją, susideda iš holo, 3 miegamųjų, 3 vonios kambarių, valgomojo, a. Svetainė. Kiekvienas vonios kambarys dekoruotas marmuru, o svetainė ir prieškambaris dekoruoti rytietiškais kilimėliais. Svetainėje yra papildomas svečių tualetas.

Numeriuose

oro kondicionierius, LCD televizorius su 81 cm įstrižainiu, CD grotuvas ir radijas, muzikos centras, telefonas su balso paštu, faksas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas.

Adresas

10-8, Sekiguchi 2-chome, Bunkyo-ku, 112-8667 Tokijas, Japonija

Telefono numeriai

81 (3) 3943-2222, Fax. 81 (3) 3943-2300

Panašūs viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas