Viešbučio aprašymas The Jewel Villa 5*

Graži, šviesi, erdvi 4 miegamųjų rezidencija yra tikras Pietų Balio perlas. Įsikūręs tokioje vietoje, iš kurios atsiveria nuostabūs panoraminiai vaizdai į centrines salos sritis, kurios pražysta nesuskaičiuojamai daugybe šviesų atėjus tamsai, vandenyną, ugnikalnius ir kaimyninę Nusa Lembongan salą.
„Villa Jewel“ turi viską, kad galėtumėte atsipalaiduoti, pamiršti verslą, užburti panoraminiais vaizdais, o kai pasidaro nuobodu, pasimėgauti SPA centre ar surengti šeimos DVD peržiūrą kino salėje.
Asmeninis liokajus, asmeninis virėjas, automobilis su vairuotoju – visa tai yra svečių paslaugoms. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Vila yra ant kalvų, prasidedančių nuo Jimbaran įlankos, garsėjančios 5 * „Four Seasons“ ir „Intercontinental“ viešbučiais bei garsiomis žvejų tavernomis, tiekiančiomis šviežiausias jūros gėrybes. Kai kurie vaizdingiausi Balio paplūdimiai – Padang-Padang, Dreamland ir Balangan – yra maždaug už 15 minučių kelio, o per 20 minučių nueisite iki populiariausio Nusa Dua kurorto su vienu geriausių Geger paplūdimių.

Vidutinis kelionės laikas į tarptautinį oro uostą yra 20 minučių, o į restoranus ir klubus Kuta ir Seminyak - 25-30 minučių.

Paslaugos viešbutyje

Erdvi svetainė, esanti priešais vaivorykštį baseiną, susiliejantį su horizontu, bus mėgstamiausia vieta atsipalaiduoti ir susitikti su svečiais. Terasoje prie baseino yra gultai ir skėčiai degintis. Vienišiems vakaro pokalbiams prie kokteilio įrengta didelė pavėsinė, apsupta tvenkinio, kuriame gyvena dekoratyvinės žuvys ir vėžliai.
Apatiniame, pramoginiame vilos lygyje yra kino salė su projekciniu televizoriumi ir žaidimų konsole bei SPA kambarys su dviem masažinėmis lovomis ir natūralaus akmens vonia. Profesionali SPA centro operatorė svečiams leis mėgautis tradiciniais šveitimais, masažais, įvyniojimais ir kitomis procedūromis. Galimas rusiškai arba angliškai kalbantis jogos instruktorius.
Vilos svečiams – asmeninis aptarnavimas, kartu su liokaju ir asmeniniu šefu, kuris puikiai gamina tiek nacionalinius patiekalus, tiek populiarius europietiškus patiekalus, jūros gėrybes ir BBQ. Skirtingai nei viešbutyje, maitinimas viloje vyksta „už savikainą“ - virėjas perka maistą parduotuvėje ar turguje ir praneša apie čekius. Vyno spintoje yra įvairių gėrimų iš meniu.

Kelionėms į paplūdimį ir restoranus suteikiami du automobiliai - patogus 7 vietų Toyota Kijang Innova ir "linksminamasis" karinio stiliaus visureigis Toyota Land Cruiser atviru stogu, kuriuo galėsite nuvykti į paplūdimį ar už. vakarinis pasivaikščiojimas po klubus. Į kainą įskaičiuotas bet kurio automobilio naudojimas su profesionaliu vairuotoju 8 valandas per dieną.
  • atviras baseinas

Numeriai

Viloje yra 4 miegamieji.

Numeriuose

Išskirtinio dizaino vilos interjeruose yra viskas, ko reikia – kiekviename miegamajame yra atskiras vonios kambarys (2 miegamieji su voniomis, 2 miegamieji su dušais), kiekviename miegamajame yra televizorius su DVD grotuvu, pagrindiniame miegamajame ir kino salėje – palydovinė televizija. TV kanalai (įskaitant RTR -Planet), garso sistema ir DVD. Kiekvienas miegamasis turi savo terasą, išėjimą į sodą arba balkoną su kavos staliuku ir pora patogių kėdžių.

Adresas

Jl. Goa Gong, „Tiara Nusa Private Estate“ – „Villa The Jewel“,
Jimbaran, Balis 80361, Indonezija

Telefono numeriai

+62 361 847 9197

Еl. paštas

booking@villathejewel.com

Svetainė

The Jewel Villa 5*

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui