Viešbučio aprašymas Sunset Villa 5*

Nuostabi 3 miegamųjų „Sunset Villa“ yra ant ramios vandenyno lagūnos kranto, vos 5 minutės pėsčiomis nuo pagrindinės populiarios turistinės zonos gatvės su daugybe restoranų, parduotuvių, SPA centrų ir 5 žvaigždučių viešbučių. Vilos pavadinimas kalba pats už save – galėsite grožėtis vaizdingais saulėlydžiais nepalikdami savo vilos vaivorykštės baseino, kuriame vanduo tarsi susilieja su vandenynu.
Iš bet kurios vilos vietos atsiveria vaizdas, apie kurį galite tik pasvajoti. Vilos interjeras ir architektūra sėkmingai dera su supančia gamta, panardindami jus į ramių ir ramių atostogų prie vandenyno komfortą ir atmosferą. Galite be galo stebėti cikliškus vandenyno vandens judesius, tingiai gurkšnodami tropinį kokteilį prie baseino ar skaitydami mėgstamą knygą jaukioje pavėsinėje atsipalaidavimui. Artumas prie stichijų suteiks dvasinės harmonijos ir pusiausvyros pojūtį. Villa Sunset yra puiki vieta nuošaliam romantiškam pabėgimui, taip pat šeimos atostogoms ar smagioms atostogoms su draugais. Vila taip pat tinka surengti šventinį renginį reikšmingo pasimatymo, vestuvių šventės ar kepsnių vakarėlio proga. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Vila yra priešingoje Tanjung Benua pusiasalio pusėje nuo 4-5 * viešbučių linijos, išsidėsčiusios palei gražius paplūdimius ir lagūnas.
su įvairiomis vandens pramogomis (bananais, parašiutu, baidarėmis, vandenlente ir daug daugiau). Centrinėje rajono gatvėje yra daugybė kavinių ir restoranų, siūlančių įvairiausią virtuvę. Pagrindinėje gatvėje taip pat rasite keletą profesionalių SPA centrų, įskaitant talasoterapijos centrą Grand Mirage viešbutyje. Už 10 minučių kelio automobiliu nuo vilos yra puikus „Grand Hyatt“ treniruoklių klubas su sauna, skvošu ir baseinu. Viloje yra 3 dviračiai, kuriais galėsite apžiūrėti Tanjung Benua ir Nusa Dua apylinkes.
Vilos šone yra smėlio paplūdimys su sekliu vandeniu, tinkančiu maudyti kūdikius ir pasivaikščioti. Bet nepaisant to
kad prie vilos vandenynas per mažas maudynėms, asmeninis vairuotojas
patogiu vilos automobiliu vos per 5-10 minučių nuveš svečius į vieną geriausių Balio Nusa Dua Geger paplūdimių arba į kavinę
ir restoranus iš pagrindinės Tanjung Benoa rajono gatvės arba į prekybos ir pramogų centrą Bali Collection, esantį Nusa Dua rekreacinės zonos centre.

Paplūdimys

Nepaisant to, kad šalia vilos vandenynas seklus maudynėms, smėlėtas paplūdimys puikiai tinka pasivaikščioti su vaikais, o asmeninis vairuotojas patogiu 7 vietų automobiliu vos per 10 minučių nuveš svečius į geriausius Nusa Dua paplūdimius. .
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Vila yra dalis mažo kaimelio, esančio prie vandenyno, su 24 valandų apsauga. Takas su atogrąžų gėlėmis ir krūmais veda į smėlėtą paplūdimį su įrengta prieplauka ir privačiu laivu (nuomos kaina tik komplekso svečiams 135 US$ / 4 val., įskaitant kapitono paslaugas ir benziną), kur galėsite nuvykti į nuošaliuose gretimų salų paplūdimiuose, žvejokite ar nardykite. Čia svečiams – nemokamos baidarės, kurių pasivaikščiojimas leis susipažinti su šalia esančių mangrovių pasauliu.
Įėjus į vilą pro tradicines balietiškas dvivėres duris, atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas į vandenyno įlanką, prasidedančią beveik iškart už 20 metrų vaivorykštės baseino su sūkurine vonia. Vienoje baseino pusėje yra saulės terasa su gultais. Priešais – atviras valgomojo paviljonas su stalu iš medžio masyvo ir kėdėmis 6 asmenims, taip pat pavėsinė poilsiui su sofa vandens pakraštyje. Lengvas vandenyno vėjas maloniai gaivina dieną ir naktį.
Vilos interjerai dekoruoti moderniu stiliumi su Balio natomis, išreikštomis natūraliomis apdailos medžiagomis, tikmedžio baldais ir kruopščiai atrinktais dizainerių interjero elementais.
Pirmame aukšte, priešais baseiną, yra erdvi svetainė su atvira virtuve, paruošta jūsų kulinariniams užsiėmimams ir baro prekystaliu – puiki vieta kokteiliams vakarėlio metu. Stumdomos stiklinės durys žiūri į baseiną su vaizdu į įlanką ir leidžia šviežiam jūros orui užpildyti svetainę.
Karštą dieną uždarius duris svetainė išlieka maloniai vėsi oro kondicionieriaus dėka.
Priešingoje svetainės pusėje antrosios stumdomos durys atsiveria į vidinį kiemą su nedideliu sodu, Budos statula ir fontanu, kuris prideda raminančio vandens čiurlenimo. Svetainėje yra LCD televizorius su DVD grotuvu ir garso sistema, patogios sofos. Iš svetainės yra įėjimas į du svečių miegamuosius.
Iš svetainės laiptai kyla į antrą aukštą į pagrindinį miegamąjį su balkonu, iš kurio atsiveria vaizdas į vandenyną.
Į kainą įskaičiuotos paslaugos / Į kainą įskaičiuota:
– individualus susitikimas oro uoste, individualus pervežimas oro uostas-vila-oro uostas, registracija viloje rusų k
– informacinis susitikimas Balio saloje rusų kalba
- pasitikimo gėrimai ir vaisiai atvykus
– kasdieniai pusryčiai
– kasdienis valymas ir svečių aptarnavimas visą dieną
- tualeto reikmenys
- liokajus ir vilos vadovas
– neribotas Wi-Fi internetas
– automobilis su vairuotoju 8 valandas per parą, įskaitant benziną
– 3 dviračiai pėsčiomis
– nemokamas naudojimasis baidarėmis
– mokesčiai ir paslaugų rinkliavos 15% iki 2011 m. sausio 10 d.

Papildomos paslaugos / Papildomos paslaugos:
– valties nuoma – 135 US$ / 4 val., įskaitant kapitono paslaugas ir benziną. Papildomas laikas 45 USD / val
– greitosios ir VIP-lounge paslaugos oro uoste atvykus
– ekskursijos ir išvykos ​​su profesionaliais gidais
– asmeninis asistentas jūsų viešnagės metu
– asmeninis virėjas viloje – 35 USD / diena (pietūs ir vakarienės)
– auklės paslaugos
– SPA paslaugos viloje (profesionalus SPA operatorius)
– Asmeninis jogos treneris viloje
- Automobilio naudojimas ilgiau nei 8 valandas per dieną (100 000 IDR / val.)
– papildomos darbo valandos po 23 val
– renginiams ir vakarėliams, kuriuose dalyvauja daugiau nei 10 svečių, reikalingas išankstinis sutikimas
su vilos vadovybe. Privalomas nustatyto mokesčio sumokėjimas vietos bendruomenės naudai
  • atviras baseinas
  • automobilių nuoma
  • nemokamas wi-fi

Vaikams

  • auklė

Pramogos ir sportas

  • sūkurinė vonia
  • dviračių nuoma
  • jogos užsiėmimai
  • vandens veikla
  • ekskursijų organizavimas
  • šventės organizavimo paslauga

Numeriai

Pagrindinis miegamasis su vonios kambariu ir balkonu yra antrame aukšte. Iš miegamojo balkono atsiveria nuostabus vaizdas į vandenyną ir saulėlydį, kuriuo galėsite mėgautis su puodeliu arbatos ar taure vyno, atsisėdę ant patogių kėdžių. Marmuriniame vonios kambaryje yra drabužių spinta, praustuvas, tualetas, vonia, dušas ir papildomas lauko lietaus dušas.
Pirmame aukšte yra du kiti miegamieji, kurių kiekvienas turi savo vonią, lauko dušą ir sodą, baseiną ir vandenyną. Visi miegamieji yra vienodo dydžio, juose yra oro kondicionieriai, labai didelės lovos su geros kokybės čiužiniais, vonios reikmenys ir plaukų džiovintuvai.

Adresas

Tanjung benoa / šv. Jalan Setra Ganda Mayu, 3 namas

Telefono numeriai

+62 361 847 81 97, +62 81 7000 57 77

Еl. paštas

booking@villanabali.com

Svetainė

Sunset Villa 5*
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi