Pierre & Vacances Residence - Les Rivages du Parc 2*

Akmenukų paplūdimys

Viešbučio aprašymas Pierre & Vacances Residence - Les Rivages du Parc 2*

„Residence Pierre & Vacances Les Rivages Du Parc“ yra patogi „Pierre & Vacances“ viešbučių tinklo rezidencija, esanti mažame kurortiniame Mentono mieste, tarp Monako ir Italijos Rivjeros.
Mentonas, apsuptas jūros pakrantės ir kalnų viršūnių, garsėja savo naudingu mikroklimatu. Šio senovinio viduramžių ir baroko miestelio gatvėse, kuriose gausu prabangių viešbučių, ištisus metus alsuoja energija. Netoliese yra Maroko ir Italijos Rivjeros pramogų centrai. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Mentono širdyje, Prancūzijoje, netoli Penitents-Blancs koplyčios, Musee Jean Cocteau ir St-Michel šventyklos. Taip pat netoliese yra Palais Carnoles ir Fontana Rosa.

Paplūdimys

  • miesto paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Gėrimų ir užkandžių pardavimo automatai.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

Stalo žaidimų nuoma (nemokama).
Veikla šalia viešbučio: kazino (200 metrų), mini golfas (2-3 km), teniso kortai (3,5 km), vandens sporto centras (800 m), talasoterapijos centras Thermes Marins de Monte Carlo (už 12 km)
  • teniso aikštelė
  • vandens veikla

Numeriai

Viešbutyje yra 107 kambariai.
Butų tipai:

Apartamentų studija 3 asmenims - studijos tipo apartamentai 3 asmenims, plotas 24-26 kv.m. Svetainė su 1 ištraukiama miegamąja sofa ir 1 viengule lova. Balkono nėra, visos šios kategorijos studijos yra apatiniame arba antrame aukšte. Pro kai kurių studijų langus atsiveria vaizdas į parką.

Apartamentai Studija 3 asmenims su judėjimo negalia - studijos tipo apartamentai 3 asmenims, skirti žmonėms su negalia, plotas 24-26 kv.m. Svetainė su 1 ištraukiama miegamąja sofa ir 1 viengule lova. Balkono nėra, visos šios kategorijos studijos yra apatiniame arba antrame aukšte. Pro kai kurių studijų langus atsiveria vaizdas į parką.

Apartamentų studija 4 asmenims - studijos tipo apartamentai 4 asmenims, plotas apie 25 kv.m. Svetainėje yra 1 sulankstoma sofa-lova, miegamoji zona (atskirta nuo svetainės kilnojama pertvara) su 1 sulankstoma arba dviaukšte lova. Visos šios kategorijos studijos yra antrame aukšte ir aukščiau, langai orientuoti į vakarus (iš parko pusės) arba į pietus, yra balkonas.
Apartamentų studija 5 asmenims - studijos tipo apartamentai 5 asmenims, plotas apie 26-30 kv.m. Svetainėje yra 1 sulankstoma sofa-lova, miegamoji zona (atskirta nuo svetainės kilnojama pertvara) su 1 sulankstoma lova, prie įėjimo - 1 niša su viena viengule lova. Visos šios kategorijos studijos yra antrame aukšte ir aukščiau, langai orientuoti į vakarus (iš parko pusės) arba į pietus, yra balkonas.

Apartamentai Studija skirta 5 asmenims, skirta žmonėms su judėjimo negalia - studijos tipo apartamentai 5 asmenims žmonėms su negalia, plotas apie 26-30 kv.m. Svetainėje yra 1 sulankstoma sofa-lova, miegamoji zona (atskirta nuo svetainės kilnojama pertvara) su 1 sulankstoma lova, prie įėjimo - 1 niša su viena viengule lova. Visos šios kategorijos studijos yra antrame aukšte ir aukščiau, langai orientuoti į vakarus (iš parko pusės) arba į šiaurę, yra balkonas.

Butas 1 miegamojo apartamentai 4 asmenims - vieno miegamojo butas 4 asmenims, plotas apie 26-30 kv.m. Svetainė su 1 ištraukiama miegamąja sofa, 1 mažas atskiras miegamasis su viena dvigule lova. Visi butai yra šiaurinėje pusėje (nuo fontano pusės).

Numeriuose

vonia, balkonas arba terasa, kavos aparatas, asmeninis seifas (už papildomą mokestį), antklodės, pilnai įrengta virtuvė, keraminė kaitlentė, orkaitė, indaplovė, šaldytuvas, tiesioginio ryšio telefonas, atskiras tualetas ir televizorius su nacionaliniais ir tarptautiniais kanalais.

Adresas

71 Alee Louis Moreno
06500 Menton
Prancūzija

Telefono numeriai

0892 702 180, 0 891 70 10 08
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas