Viešbučio aprašymas Sky House Villa 5*

Modernus atogrąžų dvaras su įsimintinais panoraminiais salos ir vandenyno vaizdais, patogiai viešnagei dekoruotas autentiškais interjero daiktais ir įrengtas naujausiomis technologijomis.
„Sky House“ yra dalis naujo gyvenamojo komplekso su 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.
Iš „Sky Lounge“ ant vilos stogo, iš svetainės ir miegamųjų balkonų atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į aplinkines platybes, nesibaigiantį vandenyną, laivus Benoa įlankoje ir tolimas didingų Balio ugnikalnių viršūnes. . Panorama ne mažiau kvapą gniaužianti išlieka ir naktį, kai po nuostabaus saulėlydžio centrinių salos regionų panoramą užpildo tūkstančiai vaivorykštių švieselių, susiliejančių su atogrąžų žvaigždėtu dangumi. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Vila yra viename iš aukščiausių Džimbarano kalvų vietų, supa vieną garsiausių ir vaizdingiausių Džimbarano salos įlankų su nuostabiu plačiu smėlio paplūdimiu. Kelionės į geriausius salos paplūdimius laikas automobiliu yra 10-15 minučių.

Vidutinis kelionės automobiliu iš vilos laikas:
– Denpasar Ngurah Rai tarptautinis oro uostas – 20 min
- 10 minučių iki Jimbaran paplūdimio
- iki Balangan paplūdimio - 15 min
- iki Nusa Dua paplūdimių - 20 min
- iki golfo aikštyno „New Kuta Golf Course“ (Pecatu) – 15 min
- Uluwatu šventykla - 25 min
- Prekybos centras Bali Collection (Nusa Dua) ​​- 20 min
- iki Kutos srities - 25 min
- iki Seminyako srities - 30 min

Paslaugos viešbutyje

Vilai paskirtas asmeninis liokajus paruoš pusryčius, nuvažiuos į bakalėjos parduotuvę, padės suorganizuoti dienos išvykų programą, užsakys SPA procedūras vilai, pateiks pietų ir vakarienės užsakymus, patieks ant stalo, gamins gėrimus visą dieną.
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė

Numeriai

Erdvi svetainė užima visą pirmąjį aukštą, ją sudaro virtuvė su visa reikalinga buitine technika, valgomojo zona priešais langą su panoraminiais vaizdais ir patogi sofa priešais televizorių su palydoviniais kanalais ir garso sistema. Panoraminės durys atsiveria į 10x4m baseiną su mediniu deniu su gultais ir poilsio zona su sofomis, kur galėsite atsisėsti gurkšnodami vilos liokajaus paruoštą kokteilį. Svečių dušas-tualetas slepiasi už elegantiškai išraižytų balietiško stiliaus durų šalia bambukinės sienos. Garaže yra personalo kambarys ir ūkinė patalpa su skalbimo mašina.
Miegamieji yra antrame aukšte. Prabangus didžiojo miegamojo liukso numeris su indonezietiškomis skliautinėmis lubomis, panoraminiais langais nuo grindų iki lubų, terasa-balkonu ir įspūdingu vonios kambariu su drabužine. Šeimos liukso numerį sudaro du kambariai: miegamasis su dvigule lova ir drabužių spinta bei linksma svetainė su išlankstoma sofa, kurią nesunku paversti trečia dvigule lova. Jame yra tikras namų kino teatras su JBL hi-end garso sistema, naujausias didelės raiškos plokščiaekranis televizorius ir PlayStation 3 su įvairiais žaidimais ir filmais rusų kalba. Senovinėje bibliotekos knygų spintoje galima rasti knygų ir žurnalų rusų kalba, taip pat stalo žaidimų - Monopolio, Scrabble, šachmatų. Lovos aukščiausios kokybės patalynė, po dvi pagalves kiekvienam svečiui, vonios kambariuose specialiai Sky House sukurti geliai ir šampūnai su kvapais.

Adresas

Jimbaran, Balis 80361, Indonezija

Telefono numeriai

Office: +62 361 847 81 97 (English, Indonesian)
Mobile: +62 81 7000 5777 (English and Russian only)

Еl. paštas

reservation@villaskyhouse.com

Svetainė

Sky House Villa 5*

Panašūs viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Patogus parkingas