Viešbučio aprašymas Villa Asoka 5*

Tai nuostabi rezidencija, kurios visą pirmąjį aukštą užima keturios poilsio zonos su minkštomis sofomis ir foteliais, esančiomis atviroje svetainėje, kur visada pučia gaivus vandenyno vėjas. Medijos kambarys su oro kondicionieriumi su namų kino teatru ir biblioteka, valgomojo zona ir virtuve taip pat yra šalia atviros svetainės. Viloje yra dvi valgomojo zonos – ant vandenyno ir svetainėje, kiekvienoje iš natūralaus medžio masyvo pagamintas stalas, kuriame telpa iki 14 svečių.

Gaminti virtuvėje su oro kondicionieriumi su viskuo, ko reikia, su dujine virykle-sala viduryje, bus tikras malonumas. Tačiau vilose dirba profesionalių virėjų komanda, kuri mielai pasirūpina pusryčiais, pietumis ir vakariene. Paslaugūs liokajai taip pat gali apsipirkti svečių vardu.
Villa Asoka yra Candidasa Beach Villas komplekso dalis. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

- nuosavas privatus paplūdimys ir nusileidimas į koralų lagūną, apsaugotą nuo bangų
  • privatus paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Pramogos ir sportas

  • SPA ar sveikatingumo centras

Numeriai

6 miegamieji su vonios kambariais: 2 pirmame aukšte, 4 antrame aukšte.
Antrame vilos aukšte yra 2 šeimininkų miegamieji ir 2 svečių miegamieji, kurie skiriasi patalpų dydžiu ir apdaila. Per visą antrą aukštą yra terasa-balkonas su keliomis poilsio zonomis su minkštomis pagalvėmis ir nuostabiu vaizdu į vandenyną. Dar 2 svečių miegamieji yra pirmame aukšte, svetainės pakraščiuose. Kiekviename miegamajame yra dvigulės lovos su baldakimais. Visuose šešiuose vonios kambariuose yra drabužių spintos, lauko dušai, tualetai, praustuvai ir vonios.

Pirmame aukšte taip pat yra svetainė su oro kondicionieriumi su 47 colių LCD televizoriumi ir garso sistema, DVD biblioteka (anglų kalba) ir biblioteka, kurioje taip pat galite rasti albumų apie architektūrą ir dizainą, mados žurnalus.

Svečių patogumui įrengtas atskiras SPA kambarys ir nedidelė sporto salė. Apmokyti SPA terapeutai dirba su personalu, svečiai gali mėgautis masažais ir kai kuriomis SPA procedūromis savo viloje.
Per visą prabangų Villa Asoka pastatą driekiasi 20x5m baseinas su medine terasa su gultais ir skėčiais nuo saulės. Kita medinė terasa su rotango lovomis popietiniam poilsiui yra nuosavo komplekso smėlio paplūdimio pakraštyje. Naktį baseino šonuose galima įžiebti fakelus, kurie sukurs fantastišką prabangaus poilsio atmosferą.

Numeriuose

- Bendras vilos sklypo plotas 1.500 kv.m., namo plotas 891 kv.m.
- 6 dviviečiai miegamieji (du pagrindiniai miegamieji ir du svečių miegamieji - antrame aukšte, su vaizdu į vandenyną, dar du svečių miegamieji pirmame aukšte - su vaizdu į vandenyną ir baseiną). Kiekviename miegamajame yra lubų ventiliatorius ir oro kondicionieriai. Kiekviename miegamajame yra pusiau atviras vonios kambarys (dušas, lauko dušas, vonia)
- erdvi atvira svetainė, užimanti pirmame namo aukšte, su keturiomis poilsio zonomis su sofomis ir foteliais bei valgomojo stalu 14 vietų
- Priekinė virtuvė su oro kondicionieriumi su visa reikalinga virtuvės įranga
- atskiras šaldytuvas su vynu ir alkoholiniais gėrimais
- atskiras oro kondicionierius, medijos poilsio kambarys su 107 cm įstrižainės plokščiaekraniu televizoriumi ir „Bose“ garso sistema
- atskira SPA patalpa masažams ir SPA procedūroms
- Keturios minkštos poilsio zonos antro aukšto balkone su vaizdu į vandenyną
- vaivorykštinis baseinas 20x5m su mažu baseinu vaikams, apsuptas žalios vejos
- erdvi terasa su 12 gultų ir skėčių
- atskiras valgomasis paviljonas 14 svečių ant vandenyno
- namas personalui su atskira virtuve, sandėliuku, skalbimo mašina
- 18 darbuotojų (komplekse): 24 valandų apsauga, kambarinės, liokajai, profesionalus virėjas, vilos vadovas, inžinierius
- nemokamas belaidis internetas

Adresas

Candidasa, Balis

Telefono numeriai

+62 361 847 8197

Еl. paštas

booking@villanabali.com

Svetainė

Villa Asoka 5*
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje
Privatus viešbučio paplūdimys