Pierre & Vacances Residence Cannes Villa Francia 4*

Smėlio paplūdimys

Viešbučio aprašymas Pierre & Vacances Residence Cannes Villa Francia 4*

„Résidence Pierre & Vacances Villa Francia“ yra svetingas viešbutis, siūlantis patogų apgyvendinimą ir puikias sąlygas nepamirštamoms atostogoms krištolo skaidrumo Viduržemio jūros pakrantėje. „Villa Francia“ puikiai tinka šeimoms. Iš viešbučio atsiveria nepakartojamas vaizdas į vaizdingą įlanką. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Pierre & Vacances Cannes Villa Francia“ yra už 1,8 km nuo Kanų.

Paplūdimys

Už 1 km nuo viešbučio yra gerai prižiūrimas smėlio paplūdimys. Nemokamas pervežimas nuves jus į paplūdimį.
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

parduotuvės
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • liftas
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

Žaidimų kambarys
  • stalo tenisas
  • teniso aikštelė
  • vandens veikla
  • nardymas
  • animacija

Numeriai

Viešbutyje yra 346 kambariai.
Studijos tipo apartamentai 4/5 asmenims – patogūs atviro išplanavimo apartamentai 4-5 svečiams, apie 23 kv.m., kuriuos sudaro kambarys su dviem dviaukštėmis lovomis, svetainė su dviem miegamosiomis sofomis, pilnai įrengta virtuvė su elektrinė viryklė, orkaitė, šaldytuvas, indaplovė, elektrinis kavos virimo aparatas, vonios kambarys su vonia ir baseinu, atskiras tualetas (išskyrus studijos tipo apartamentus), įrengta terasa arba balkonas.
Studijos tipo apartamentai 4/5 asmenims Croix des Gardes – tai jaukūs atviro išplanavimo apartamentai 4-5 svečiams, kurių plotas apie 23 kv.m., esantis La Croix des Gardes, kurį sudaro kambarys su dviem dviaukštėmis lovomis, svetainė su dviem miegamosiomis sofomis, pilnai įrengta virtuvė su elektrine virykle, orkaite, šaldytuvu, indaplove, elektriniu kavos virimo aparatu, vonios kambarys su vonia ir baseinu, atskira tualeto patalpa (išskyrus studijos tipo apartamentus), baldais apstatyta terasa arba balkonas.
1 miegamojo apartamentai 4/5 asmenims Croix des Gardes yra erdvūs vieno miegamojo apartamentai 4-5 svečiams, maždaug 28 kv.m., esantys La Croix des Gardes, kurį sudaro miegamasis su viena dvigule lova, atskira svetainė su dviem. miegamosios sofos ir viena papildoma lova, pilnai įrengta virtuvė su elektrine virykle, orkaite, šaldytuvu, indaplove, elektriniu kavos virimo aparatu, vonios kambarys su vonia ir baseinu, atskiras tualeto kambarys (išskyrus studijos tipo apartamentus), baldais apstatyta terasa arba balkonas.
1 miegamojo apartamentai 4/5 asmenų - jaukūs vieno miegamojo apartamentai 4-5 svečiams, kurių plotas apie 28 kv.m., kurį sudaro miegamasis su viena dvigule lova, atskira svetainė su dviem miegamosiomis sofomis, pilnai įrengta virtuvė su elektrine virykle, orkaite, šaldytuvu, indaplove, elektriniu kavos virimo aparatu, vonios kambarys su vonia ir baseinu, atskiras tualetas (išskyrus studijos tipo apartamentus), baldais apstatyta terasa arba balkonas.
1/2 miegamojo apartamentai 6/7 asmenų - erdvūs apartamentai su 1/2 miegamojo, skirti 6-7 svečiams, kurių plotas apie 35 kv.m, kurį sudaro miegamasis su viena dvigule lova, kambarys su dvi dviaukštės lovos, atskira svetainė dvi miegamosios sofos, pilnai įrengta virtuvė su elektrine virykle, orkaite, šaldytuvu, indaplove, elektriniu kavos virimo aparatu, vonios kambarys su vonia ir baseinu, atskira tualeto patalpa (išskyrus studijos tipo apartamentus), baldais apstatyta terasa arba balkonas.
1/2 miegamojo apartamentai 6/7 asmenų Croix des Gardes - erdvūs 1/2 miegamojo apartamentai, skirti 6-7 svečiams, apie 35 kv.m., esantys La Croix des Gardes, kurį sudaro miegamasis su viena dvigule lova, kambariai su dviem dviaukštėmis lovos, atskira svetainė su dviem miegamosiomis sofomis ir viena papildoma lova, pilnai įrengta virtuvė su elektrine virykle, orkaite, šaldytuvu, indaplove, elektriniu kavos virimo aparatu, vonios kambarys su vonia ir baseinu, atskiras tualetas (išskyrus studijos tipo apartamentus) , baldais apstatyta terasa arba balkonas. Kai kurie apartamentai yra dviejų aukštų.
2 miegamųjų apartamentai 6/7 asmenims - erdvūs apartamentai su 2 miegamaisiais 6-7 svečiams, kurių plotas 35-45 kv.m, kuriuos sudaro 2 miegamieji, iš kurių viename yra dvigulė lova, o antrame - su dvigule lova. dvi dviaukštės lovos arba dvi viengulės lovos, kambariai su dviem dviaukštėmis lovomis, svetainė su dviem miegamosiomis sofomis, pilnai įrengta virtuvė su elektrine virykle, orkaite, šaldytuvu, indaplove, elektriniu kavos virimo aparatu, vonios kambarys su dušu arba vonia ir kriaukle, atskiras tualetas ( išskyrus studijos tipo apartamentus ), baldais apstatyta terasa arba balkonas. Kai kurie apartamentai yra 2 aukštuose.
2/3 kambarių butas 8/9 asmenims Croix des Gardes - erdvūs 2/3 miegamųjų apartamentai, skirti 8-9 svečiams, kurių plotas 35-45 kv.m, kurį sudaro miegamasis su vienu dvigule lova, antras mažas miegamasis arba kambariai su dviem dviaukštėmis arba dviem viengulėmis lovomis, svetainė su dviem miegamosiomis sofomis ir viena papildoma lova, pilnai įrengta virtuvė su elektrine virykle, orkaite, šaldytuvu, indaplove, elektriniu kavos virimo aparatu, vonios kambarys su vonia ir baseinu, atskiru tualetu (išskyrus studijos tipo apartamentus), baldais apstatyta terasa arba balkonu. Kai kuriuose apartamentuose yra papildoma dušo patalpa su kriaukle ir dušu, kai kurie butai yra dviejų lygių.

Adresas

33 avenue Wester Wemyss
06150 Kanai
Prancūzija
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas