Smėlio paplūdimys

Viešbučio aprašymas Residence Les Campanettes 3*

Rezidencija yra netoli vaizdingos Esterel kalnų grandinės Frejus mieste. Šis kurortas patiks įvairių kategorijų turistams – lauko entuziastams ir ramių pasivaikščiojimų gamtoje mėgėjams, tiems, kurie domisi archeologiniais tyrinėjimais ir neabejingiems gardžiam maistui bei geram vynui. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

100 m nuo rezidencijos yra gamtos parkas - 80 hektarų gražiausios Provanso gamtos. Smėlio paplūdimys 900m nuo rezidencijos. Pėsčiomis iki senamiesčio. Šalia talasoterapijos centras.

Paplūdimys

  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • skalbiniai

Vaikams

  • vaikų baseinas

Pramogos ir sportas

  • stalo tenisas

Numeriai

Studija 2 asmenims: svetainė su virtuvėle ir dvigule miegamąja sofa arba 2 atskiromis lovomis. Kombinuotas vonios kambarys su dušu arba vonia, balkonas.

Studija 4 asmenims: svetainė su virtuvėle, dvigulė sulankstoma lova ir dviaukštė lova. Kombinuotas vonios kambarys su dušu arba vonia, balkonas.

2 kambarių butas 4 asmenims: svetainė su virtuvėle ir dvigule sulankstoma lova, miegamasis su 2 viengulėmis lovomis (galima pasistatyti 2 miegamąsias lovas). Kombinuotas vonios kambarys su dušu arba vonia, balkonas.

2 kambarių butas 4/5 žmonėms: svetainė su virtuvėle ir dvigule sulankstoma lova, miegamasis su 2 viengulėmis lovomis (galima pasistatyti 2 miegamąsias lovas). Dar viena viengulė lova svetainėje arba miegamajame.

2 kambarių butas 6 asmenims: svetainė su virtuvėle, dvigulė sulankstoma lova ir dvigulė sulankstoma sofa, miegamasis su 2 viengulėmis lovomis (galima pasistatyti 2 miegamąją lovą).

Numeriuose

virtuvėlė (keraminė kaitlentė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, indaplovė), oro kondicionierius, televizorius (prancūziški kanalai), dušo kambarys, tualetas, balkonas arba terasa.

Adresas

Liu dit St Pierre | 137 rue des Campanettes, 83600 Frejus, Prancūzija

Telefono numeriai

04 94 52 56 61

Panašūs viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Patogus parkingas