Viešbučio aprašymas Регина 3*

Viešbutis „Regina“ atidarytas 2004 metais naujame moderniame pastate, pastatytame Petrogrado pusėje, kur ir prasidėjo Sankt Peterburgo statybos, šalia Auroros ir Petro ir Povilo tvirtovės.
Eurazijos viešbučių tinklas. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Petrogrado pusėje, netoli nuo madingo Kamennoostrovsky prospekto, Petrogradskaya metro stoties ir pirkėjų piligrimystės vietos - Didžiojo prospekto.

Paslaugos viešbutyje

  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 28 kambariai:
Standartinis kambarys
(23 skaičiai). Kambarių įranga: 1 dvigulė lova arba 2 viengulės lovos, 4 kambariai - foteliai, naktiniai staleliai, spinta, TV, palydovinė televizija, telefonas, oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, kilpiniai chalatai, dušo kabinos (viename standartiniame kambaryje - vonia) , tualetas, tualeto reikmenys.

Mažasis liukso numeris
(3 skaičiai). Įranga kambariuose: 1 dvigulė lova, papildoma sofa, naktiniai staleliai, spinta, televizorius, palydovinė televizija, telefonas, oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, kilpiniai chalatai, dušo kabinos (viename mažajame liukso numeryje yra vonia), tualetas, tualeto reikmenys.

Liukso numeris
(2 skaičiai). Viename iš kambarių yra du kambariai: miegamasis ir svetainė (sofa ir 2 foteliai), kitas – vieno kambario apartamentai su dideliu balkonu. Kambarių įranga: 1 dvigulė lova, sofa, foteliai, naktiniai staleliai, stalas, kėdės, spinta, televizorius, palydovinė televizija, telefonas, oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, chalatai, dušai, tualetas, higienos reikmenys.

Adresas

197136, Rusija, Sankt Peterburgas,
Šv. Podrezova, 21 m

Telefono numeriai

+7 (812) 230-35-65, +7 (812) 237-16-53

Еl. paštas

regina@eurasia-hotel.ru

Svetainė

Регина 3*
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 9
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Regina 3*
10.0 iš 10 0 | iš 259 viešbučių Peterburgas

Patiko viešbutis 2019 Birželio 08 Įvertinimas 10.0

Pirmą kartą ilsė jomė s ir vieš butyje, ir Sankt Peterburge. Vieš butis geras. Vieta tyli ir rami. Š alia transporto stotelė . Yra mokama pož eminė parkavimo aikš telė , tai labai patogu. Kambariai š varū s ir š viesū s. Yra viskas, ko reikia. Į kainą į skaič ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai