Viešbučio aprašymas Шелен 2*

Svečių namai „Shelen“ įsikūrę netoli jūros kurortiniame Sudako miestelyje. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

600 m iki paplūdimio.

Paplūdimys

Akmenukas.
  • miesto paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Valgykla (Rytų virtuvė, Krymo totorių virtuvė, europietiška virtuvė), pervežimas (geležinkelio stotis, Simferopolis oro uostas), skalbykla.
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • pervežimas į/iš oro uosto

Numeriai

14 kambarių: 2 kambarių rytietiško stiliaus apartamentai su virtuve 2-4 žmonėms, 1 kambario rytietiško stiliaus apartamentai, 2 kambarių apartamentai su gretimais kambariais, 1 kambario eurostyle apartamentai, 2 kambarių apartamentai su atskirais kambariais, 1 - Liukso numeris su bendra trijų kambarių fojė su virtuve ir televizoriumi.

Numeriuose

2 kambarių rytietiško stiliaus apartamentai su virtuve 2-4 asmenims, bendras plotas 57 kv.m.
1 kambario rytietiško stiliaus kambarys 31 kv.m ploto: dvigulė lova, vonios kambarys su dušu, oro kondicionierius, šaldytuvas, televizorius, naktiniai staleliai, spinta, stalas, kėdės + tupchan.
2 kambarių apartamentai su gretimais kambariais 48 kv.m: dvigulė lova, sofa-lova, vonios kambarys su dušu, oro kondicionierius, šaldytuvas, televizorius, naktiniai staleliai, spinta, stalas, kėdės.
1 kambario Eurostyle kambarys 24 kv.m ploto: dvigulė lova, vonios kambarys su dušu, kondicionierius, šaldytuvas, televizorius, naktiniai staleliai, spinta, stalas, kėdės.
2 kambarių apartamentai su atskirais kambariais, bendras plotas 57 kv. m.: 2 dvigulės lovos (po vieną kiekviename kambaryje), televizorius, kondicionierius, naktiniai staleliai, žurnalinis staliukas, kėdės, spinta, šaldytuvas, vonios kambarys su dušu. Vanduo šaltas ir karštas – visą laiką.
1 kambario apartamentai su bendra trijų kambarių fojė su virtuve ir televizoriumi. Kambario dydis - 20 kv. metrų. Kambaryje: dvigulė lova, vonios kambarys su dušu, kondicionierius, naktiniai staleliai, spinta, stalas, kėdės. Bendrame vestibiulyje 3 kambariai: TV, virtuvė.

Adresas

Sudakas, Hadji-Gerai gatvė 14
numeriai 7,6
paslauga 6,6
švara 6,6
maistas 6,6
infrastruktūra 6
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Shelen 2*
6.1 iš 10 5 apžvalgų | №17 iš 76 viešbučių Žandikauliai

10 iš 10 2018 Liepos 13 Įvertinimas 10.0

1) Poilsio vietą rinkomė s pagal atsiliepimus, į akis pateko Shelen, než inau kodė l sveč ių namai neį tiko 1.2 ar 3 balų surinkusių ž monių , atsiliepimų amplitudė per didelė , kai kurie 10 balų kiti 1 .
Ž inoma, vidutinis balas turistinė je svetainė je mus į...


Iš siunč iau du vaikus su moč iutė mis atostogauti į Sudaką . Š iandien mano keliautojai grį ž o namo, ir aš raš au atsiliepimą iš jų ž odž ių .
1. Nurodytu laiku mano š eimą su iš kaba oro uoste pasitiko mandagus ir mandagus vairuotojas Ametas, kuris ne tik ...


Buvome 14, tada man patiko, bet dabar kai kainos visai kitos, tada ir reikalavimai didesni.
Bet ką aš dabar pasakysiu – rugpjū č io 16 d.
Minusai
1_) Labai toli nuo jū ros - nuo kalvos, be apš vietimo, virš akmenų , gali susilauž yti kojas. Nugara paprastai skarda, o jei dar naktis, , , ,
2) Savininkai aroganti&#...


Siaubingas klientų aptarnavimas 2014 Rugpjūčio 12 Įvertinimas 1.0

Perskaitę teigiamus atsiliepimus, pasirinkome š į vieš butį ir dė l to labai atsipraš ome. Iš pradž ių „Shelen“ administracija labai prastai už mezgė kontaktą , neį sivaizduoju kur tas supratingas ir už jauč iantis personalas, apie kurį visi raš o! Su dideliais vargais ...


Viskas tiesiog tobula 2013 Rugsėjo 09 Įvertinimas 10.0

Vė l nuvykome į Sudaką . Ž inoma, Š elene. Vieš butis atitinka visas turistų už gaidas. Vaizdas yra ypatingas malonumas! Viskas puiku, kaip visada! Š iemet suglumino tik tai, kad tiems, kurie ilsė josi rugsė jį , labai nepasisekė orai. Siū lome savininkams ką nors sugalvoti, pavyzd...


Super viešbutis! 2011 Rugsėjo 10 Įvertinimas 10.0

Pirmą kartą š eima susirinko Kryme, prieš tai ilsė josi Krasnodaro kraš te. Ilsė jomė s su trijų asmenų š eima. Internete susiradome vieš butį , už sakė me kambarį . Ž inoma, jie š iek tiek bijojo pervesti pinigus – niekada než inai ką ? Taip pat buvo už ...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas