Viešbučio aprašymas Егнышевка 3*

Sanatorija (kurortas) „Egnyshevka“ yra 160 km nuo Maskvos žiedinio kelio ir 20 km nuo Aleksino miesto, ekologiškai švarioje Tulos regiono vietoje, buvusio Bobrischevo-Puškino grafų dvaro vietoje. , dešiniajame Okos krante. Sanatorijoje „Egnyševka“ yra vienas penkių aukštų mūrinis bendrabutis. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Įrengtas paplūdimys yra 10 minučių nuo sanatorijos, speciali maudymosi zona skirta vaikams, budi gelbėtojas.

Paslaugos viešbutyje

Sanatorija "Yegnyshevka" priima suaugusius ir tėvelius su vaikais gydytis ir poilsiauti, vaikai atskirai nepriimami. Pagrindinis sanatorijos „Egnyševka“ medicininis profilis apima kvėpavimo sistemos, raumenų ir kaulų sistemos, kraujotakos sistemos, nervų sistemos, alerginės dermatozės, virškinimo organų ligas.

Pramogos ir sportas

Sanatorija "Yegnyshevka" aprūpinta modernia medicinos įranga. Ultragarsas, galvanizavimas, amplipulsinė terapija, lokali darsonvalizacija, UHF terapija, elektropurvo terapija, magneto-kvanto lazerio terapija, inhaliacijos, masažas, hidroterapija (vonios, hidromasažas), mankštos terapija, treniruoklių salė, vaistažolės, dietinis maistas. Yra Solvenito kamera (ji veikia ne tik kvėpavimo organus, skirtingai nei speleologinės kameros). Atidarytas ūminių galvos smegenų kraujotakos sutrikimų patyrusių pacientų po gydymo skyrius, gydymo kursas skyriuje – 24 dienos, skirtas 17 lovų, taip pat parengta jų reabilitacijos programa.

Numeriai

Gydykla skirta 208 lovoms ištisus metus. Bendrabučio pastatas šiltu perėjimu sujungtas su klubo-valgomojo kompleksu.

Numeriuose

Galima rinktis dviviečius kambarius su privačiais patogumais be televizoriaus, bet galima išsinuomoti, yra ir liukso klasės kambarių.

Adresas

301346, Rusija, Tulos sritis, Aleksinsko r
Aleksinas, der. Jegnyševka
numeriai 6
paslauga 6
švara 6
maistas 8
infrastruktūra 5
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Egnyshevka 3*
6.0 iš 10 0 | iš 14 viešbučių Tula

Iš važ iavo savaitgaliui nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio „popieč io“ su dviem š eimomis. Mes gyvenome 2 kambarių apartamentuose kotedž e (mano vyras ir aš ), o mano mergina ir jos vyras gyveno 2 kambarių apartamentuose 7 pastate. Jiems labiau pasisekė , nes jų kambaryje buvo oro kondicionierius. bet j...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai