Viešbučio aprašymas Sofitel Berlin Gendarmenmarkt 5*

Šis 5 žvaigždučių viešbutis yra Berlyno centre, Gendarmenmarkt aikštėje. Viešbutis siūlo gurmaniškus austrų virtuvės patiekalus, išskirtines SPA paslaugas ir stilingus kambarius su marmuru. Französische Straße metro stotis yra už 100 metrų. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Friedrichstraße parduotuvių gatvė yra už 100 metrų nuo „Gendarmenmarkt Sofitel“. Svečiai gali naudotis automobilių pastatymo paslauga.

Paslaugos viešbutyje

Vienos stiliaus restorane „Aigner“ patiekiami vokiški ir austriški valgiai bei vynai. „Sofitel“ bare „Aigner“ tiekiami aukštos kokybės gėrimai.
  • restoranas
  • kavinė/baras

Pramogos ir sportas

„Sofitel Berlin“ SPA centre yra moderni sauna, soliariumas ir treniruoklių salė. Svečiai taip pat gali mėgautis atpalaiduojančiais masažais.

Numeriai

Viešbučio kambariai: 92.

Numeriuose

Erdviuose „Sofitel Berlin Gendarmenmarkt“ kambariuose ir liukso numeriuose yra plokščiaekraniai televizoriai, radijas ir nemokamas belaidis internetas. Kai kuriuose kambariuose yra balkonai su vaizdu į Prancūzijos katedrą.

Adresas

Charlottenstr. 50-52, Mitte, 10117 Berlynas
numeriai 8
paslauga 7
švara 9
maistas 8
infrastruktūra 5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Sofitel Berlin Gendarmenmarkt 5*
8.0 iš 10 0 | iš 72 viešbučių Berlynas

Berlynas. Kurfurstenas nuo butikų iki… 2012 Gegužės 31 Įvertinimas 8.0

Berlynas – kontrastų miestas!
Turė jau vieną laisvą dieną , tad spė jau š iek tiek: ekskursija autobusu po miestą , apsilankymas Brohan muziejuje, poroje parduotuvių , turkų -vokieč ių restoranas, prostituč ių kvartalas (netikė tai), Potsdamo aikš tė ir senasis centras.
Pi...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai