Viešbučio aprašymas Викинг 2*

Kurortas ir pramogų kompleksas „VIKING“ yra Juodosios jūros regione tarp Evpatorijos miesto ir Černomorskoje kaimo. Miegamasis pastatas stilizuotas kaip viduramžių XII-XIV amžių pilis. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

100 m nuo juros.

Paplūdimys

Komplekso paplūdimio plotas yra 120 m.
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Restoranas, vizualizuojantis vikingų laikų laivą, 80 vietų pokylių salė, apžvalgos aikštelė.
  • restoranas

Vaikams

Pripučiami atrakcionai – batutai ir vandens kalneliai.

Pramogos ir sportas

Sporto aikštelė (paplūdimio tinklinio, paplūdimio futbolo ar streetball varžybos), burlenčių instruktoriai, plaukimas džipais į Tarkhankut kyšulį.
  • burlenčių sportas

Numeriai

Bendrabučio pastatas susideda iš trijų aukštų, palėpės ir butų. 58 skirtingų kategorijų kambariai.

Numeriuose

1 aukštas: 10 kambarių, kurių plotas 20 kv.m. Kiekvienas kambarys turi atskirą įėjimą ir savo mini terasą su lauko baldų komplektu. Įranga: dvigulė lova su galimybe atskirti, naktiniai staleliai, sofa-lova, stalas, dvi kėdės, spinta, šaldytuvas, palydovinė televizija, individuali kondicionavimo sistema, vonios kambarys su nuolatiniu šalto ir karšto vandens tiekimu .

2 aukštas: 15 kambarių. Dviejų iš jų prailgintas plotas po 40 kv.m, likusios – 20 kv.m. Įranga: dvigulė lova su galimybe atskirti, naktiniai staleliai, sofa-lova, stalas, dvi kėdės, spinta, šaldytuvas, palydovinė televizija, individuali kondicionavimo sistema, vonios kambarys su nuolatiniu šalto ir karšto vandens tiekimu .
3 aukštas: 15 kambarių. Iš jų yra du dviejų kambarių apartamentai, kurių plotas 40 kv.m. likusių kambarių plotas 20 kv.m. Įranga: dvigulė lova su galimybe atskirti, naktiniai staleliai, sofa-lova, stalas, dvi kėdės, spinta, šaldytuvas, palydovinė televizija, individuali kondicionavimo sistema, vonios kambarys su nuolatiniu šalto ir karšto vandens tiekimu .

Mansardas: 6 dviejų kambarių apartamentai, kurių plotas 24 kv.m. ir 4 vienviečiai kambariai, kurių plotas 14 kv.m. Įranga: dvigulė lova su galimybe atskirti, naktiniai staleliai, stalas, dvi kėdės, spinta, šaldytuvas, palydovinė televizija, individuali kondicionavimo sistema, vonios kambarys su nuolatiniu šalto ir karšto vandens tiekimu.

Apartamentai: trijuose aukštuose yra 8 miegamieji, dvi didelės salės, dvi salės, pirtis, baseinas, terasa, balkonai, individuali automobilių stovėjimo aikštelė, terasa kepsninei su vaizdu į jūrą.

Adresas

Krymas, Černomorskio rajonas, su. Znamenka, Beliaus traktas, WTC „Vikingo“ plėtra
numeriai 2,8
paslauga 2,8
švara 1,5
maistas 3,5
infrastruktūra 3
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Viking 2*
2.5 iš 10 2 apžvalgos | iš 33 viešbučių Juodoji jūra

Nepatiko 2017 Birželio 24 Įvertinimas 5.0

Labai didelis, platus paplū dimys, graž i skaidri jū ra. Tai viskas)) Tinka nepretenzingam jaunimui, sportininkams, studentų grupė ms ir paaugliams. Bet ne tė vams su maž ais vaikais. Pilies pavidalo korpusas – kaip didelis skruzdė lynas. Tai daugiau trū kumas. Per brangu. Apskritai, š iais metais Krymo vie&#...


Baisus maistas, šiukšlės! Vaikai neįleidžiami! 2017 Birželio 01 Įvertinimas 2.0

Už kambarį trims sumokė jo 9000 per dieną . Maistas buvo š vediš kas stalas. Tiesą sakant, valgykla su verslo maitinimu. Pietums – kepti viš tienos sparneliai, viš tienos kepenė lė s, keptos cukinijos, makaronai ir š alti grikiai. Galima rinktis iš dviejų sriubų , be vaisių kepim...


Vieta: graž i, š vari jū ra, pirmoje linijoje, š alia nieko nė ra.
Kambariai: purvini, nevalyti, vidus - samtelis, santechnika - pigiausia, langai neplauti, viskas tinkle, krū va į vairių vabzdž ių , baisios plytelė s, apgailė tinas duš as su aliejine už danga ir guminiu kilimė liu, ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai