Viešbučio aprašymas Casa Alpana 5*

„Casa Alpana“ yra pajūrio dvaras, esantis rytinėje pakrantėje. Viešbutis yra apsuptas alyvuogių ir palmių 2000 kv.m teritorijoje. Šioje sodyboje telpa iki 16 svečių (po 8 žmones kiekvienoje iš dviejų vilų). Viloje Albore (350 m2) yra baseinas, treniruoklių salė, hamamas ir tiesioginis priėjimas prie privataus paplūdimio. Loftas Agula (180 m2) yra su panoramine lauko sūkurine vonia ir turi tiesioginį priėjimą prie privataus paplūdimio. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Casa Alpana“ yra nepaliestame regione, plačiai žinomame dėl savo autentiškumo, nuostabių kraštovaizdžių ir senų žvejų kaimų.

Paslaugos viešbutyje

  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • saugus

Pramogos ir sportas

Personalo teikiamos individualios paslaugos apima pasivaikščiojimus kalnuose ir ekskursijas jachtomis.

Numeriai

Villa Albore: pirmame aukšte yra svetainė su biuru. Iš svetainės patenkama į namų kino kambarį. Amerikietiška virtuvė gali pasigirti rankų darbo mediniu laivu baru. Iš virtuvės patenkama į dengtas/lauko valgomojo terasas. Pirmame aukšte yra didelis miegamasis su vonios kambariu. Ant grindų yra atskiras tualetas. Pirmame aukšte yra dar vienas miegamasis su išėjimu į didžiulį balkoną su vaizdu į baseiną, kuriame yra sūkurinė vonia, vonios kambarys. Kitas miegamasis pirmame aukšte taip pat turi savo vonios kambarį ir poilsio zoną po didžiuliu stoglangiu.

Loftas Agula: Pirmame aukšte yra svetainė, iš kurios patenkama į amerikietišką virtuvę su baru ir į vidaus/lauko valgomojo terasas. Pirmame aukšte yra miegamasis su vonios kambariu ir atskiru tualetu. Antrame aukšte trys miegamieji kambariai, iš kurių du su vaizdu į jūrą yra sujungti terasa-balkonu, juosiančia palme; vienas šeimos vonios kambarys su vonia; atskiras tualetas ir persirengimo kambarys.

Numeriuose

Aukštųjų technologijų įranga dera su interjero detalėmis iš rankų darbo medienos. Vilose yra virtuvės, spartus belaidis internetas, muzika (su visa prieiga prie privačios bibliotekos) ir pritaikomas apšvietimas.

Svetainė

Casa Alpana 5*
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Casa Alpana 5*
10.0 iš 10 0 | iš 7 viešbučių Korsika

Elitinės atostogos 2012 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 10.0

„Casa Alpana“ yra prie Cap Corse vartų , nepaliestame regione, gerai ž inomame dė l savo autentiš kumo, nuostabių kraš tovaizdž ių ir senų ž vejų kaimelių .
Cap Corse pusiasalis, dar ž inomas kaip „sala saloje“, yra iš skirtinio gamtos grož io sritis. Visada norė site sugrį...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Seifas vertingiems daiktams