Viešbučio aprašymas Hotel CC 3*

Viešbutis CC yra naujas boutique viešbutis, įsikūręs istoriniame Amsterdamo centre, netoli daugelio lankytinų vietų. Šis viešbutis siūlo apgyvendinimą patogiuose ir moderniuose kambariuose, puikų aptarnavimą. Viešbutis CC yra 3 vaizdinguose istoriniuose pastatuose. Viešbutis yra už 350 metrų nuo Amsterdamo centrinės stoties, iš kurios kursuoja tramvajus ir metro. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Vos per 5 minutes iš viešbučio nueisite iki Dam aikštės su Karališkaisiais rūmais ir Madam Tussauds. Per 10 minučių iš „CC Hotel“ nueisite iki Rembrandto namų muziejaus. Garsioji Kaverstraat parduotuvių gatvė yra už 650 metrų.

Paslaugos viešbutyje

Bendrose patalpose veikia nemokamas laidinis internetas. Viešbutyje yra visą parą dirbanti registratūra ir ekskursijų informacijos punktas svečiams, kuriems reikia patarimų apie netoliese esančias lankytinas vietas.
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • valiutos keitykla

Pramogos ir sportas

  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutis dekoruotas elegantišku stiliumi. yra kavos ir arbatos ruošimo rinkinys bei kabelinius kanalus rodantis plokščiaekranis televizorius. Kiekviename kambaryje yra modernus vonios kambarys. Visuose „CC Hotel“ numeriuose yra originalus interjeras, pavyzdžiui, medinės sijos arba senoviniai langai. Iš viso yra 77 kambariai.

Adresas

Warmoesstraat 42
1012 JE Amsterdamas

Telefono numeriai

Telephone: 0031-20-5270027
Fax: 0031-20-5270029

Еl. paštas

reservation@hotelcc.nl

Svetainė

Hotel CC 3*
numeriai 9
paslauga 6
švara 10
infrastruktūra 5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Hotel CC 3*
8.0 iš 10 0 | iš 142 viešbučių Amsterdamas

Amsterdamas atostogoms 2012 Gegužės 05 Įvertinimas 8.0

LABAI miesto vieš butis - vaizdai pro langus - jei pasiseks - kaimyniniai stogai, jei ne - langas į š alia esantį restoraną staliukams ir padavė jams. Na, beje, jie nevaž iuoja į Amsterdamą sė dė ti vieš butyje. Vieš butis į sikū rę s tame pač iame Varmosstraate, kur bet kur...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas