Viešbučio aprašymas Villa Alamanda 5*

Jauki trijų miegamųjų vila Alamanda yra ramiame komplekse Puri Tirta Villas, esančiame ant vandenyno lagūnos kranto, vos 10 minučių pėsčiomis nuo pagrindinės populiarios turistinės vietovės Tanjung Benoa gatvės su keliais paplūdimio klubais, daugybe restoranų. , parduotuvės, SPA ir puikūs viešbučiai.

Vilos interjeras ir architektūra sukuria komfortiško kaimo namo pojūtį. Viloje yra daug naudingų ir malonių smulkmenų – nuo ​​iPod prijungimo stotelės iki didelės kepsninės BBQ, sodo baldų prie baseino. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Nusa Dua paplūdimyje.

Paplūdimys

Nepaisant to, kad šalia vilos esantis vandenynas seklus maudynėms, smėlėtas paplūdimys tinkamas pasivaikščioti su vaikais.
  • privatus paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Pradedant nuo Puri Tirta Villas automobilių stovėjimo aikštelės, pro Villa Alamanda duris veda atogrąžų krūmų takas iki nedidelės prieplaukos su motorine valtimi, nuo kurios galima eiti pasivaikščioti po įlanką, į uostą, į paplūdimius. į kaimynines salas arba žvejoti. Prieplaukoje svečiams siūlomos nemokamos baidarės. Atoslūgio metu netoliese esančiame vandens sporto centre galite užsisakyti vandens motociklus arba kartu pasivažinėti pripučiamu bananu.

Prie pat raižytų balietiškų durų svečius pasitinka nedidelis žuvų tvenkinys ir tvarkingas sodas su baseinu ir frangipani (plumeria) medžiais. Svečių laukia patogūs gultai su skėčiais, elegantiški pinti baldai.
Vilos interjerai dekoruoti minimalistiniu stiliumi su Indonezijos dekoratyviniais elementais. Pirmame aukšte, priešais baseiną, yra svetainė su oro kondicionieriumi ir nedidele virtuve. Priešais virtuvę yra medinis valgomojo stalas 6 žmonėms. Svetainės sulankstomos stiklinės durys veda į baseino denį ir leidžia vandenyno vėjui užpildyti svetainę. Priešingoje svetainės pusėje antrosios sulankstomos durys atsiveria į miniatiūrinį kiemą su Budos statula ir burbuliuojančio vandens fontanu. Priešais patogią sofą ir kėdę svetainėje yra LCD televizorius su DVD grotuvu ir garso sistema.

Vila turi nuosavą 6 vietų „Suzuki APV“ automobilį „Luxury“ pakete su šviesiomis odinėmis sėdynėmis ir galvos atramose įmontuotais vaizdo ekranais, kuriuo patogiu metu nuveš į Nusa Dua paplūdimius, į parduotuvę, restoraną.

Numeriai

Romantiškai dekoruotas pagrindinis liukso numeris yra antrame aukšte su parketo grindimis ir lova su baldakimu. Iš miegamojo balkono, su patogiomis kėdėmis, atsiveria vaizdas į vandenyno įlanką ir saulėlydį. Marmuru dekoruotas vonios kambarys su papildomu lauko lietaus dušu.

Pirmame aukšte, šalia svetainės, yra du miegamieji su marmurinėmis grindimis, kiekviename jų yra vonios kambarys. Vonios kambariuose yra du dušai – vidaus ir lauko lietaus dušas, taip pat vonia, praustuvas, įmontuota spinta su seifu. Pro stumdomas stiklines miegamųjų duris patenkama į terasą prie baseino, su pintais baldais.

Viename miegamajame yra didelė dvigulė lova, kitame – dvi viengulės lovos, kurias galima sustumti. Svečiams paruošta kokybiška patalynė, minkšti rankšluosčiai, higienos reikmenys, plaukų džiovintuvai.

Numeriuose

3 miegamieji su vonios kambariais: du pirmame ir vienas antrame aukšte, su vaizdu į vandenyno įlanką ir saulėlydį. Jaukus minimalistinis sodas su tvenkiniu prie įėjimo, terasa su sodo baldais, kepsnine, gultais ir skėčiais. Svetainėje yra oro kondicionierius, virtuvė, valgomojo stalas ir sofa priešais LCD televizorių su DVD grotuvu. Pusryčiai. Bevielis internetas. Automobilis. Baidarės. Butleriai.

Adresas

Nusa Dua (Tanjung Benoa), Indonezija

Telefono numeriai

+62 361 746 77 00

Еl. paštas

booking@puritirtavillas.com

Svetainė

Villa Alamanda 5*
Kainų grafikas
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Privatus viešbučio paplūdimys