Viešbučio aprašymas Villa Cantik 5*

„Villa Cantik“ yra pati prabangiausia ir erdviausia privati ​​rezidencija, esanti Balio pietuose, šalia populiaraus Nusa Dua kurorto, Puri Tirta Villas komplekse, su nuosava prieplauka ir motorine valtimi.

Erdvi svetainė su oro kondicionieriumi priešais nuostabų 20 metrų baseiną, taip pat prabangus pagrindinis liukso numeris su vaizdu į vandenyno įlanką sukuria patogias poilsio sąlygas, kurios sužavės net išrankiausius keliautojus. Vandens artumas, vilos interjeras ir architektūra perteikia komfortiško kaimo namo, esančio ramioje jūros įlankoje, jausmą. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Nusa Dua paplūdimyje.

Paplūdimys

Nepaisant to, kad šalia vilos esantis vandenynas seklus maudynėms, smėlėtas paplūdimys visai tinkamas pasivaikščioti su vaikais, o asmeninis vairuotojas vos per 10 minučių nuveš svečius į geriausius Nusa Dua paplūdimius.
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Iš erdvios automobilių stovėjimo aikštelės pro medines duris svečiai patenka į erdvią svetainę su atverčiamomis panoraminėmis durimis, kurios savo ruožtu išeina į terasą prie baseino. Svetainė suskirstyta į atvirą „priekinę“ virtuvę vilos svečiams su dideliu dviduriu šaldytuvu ir serviravimo „salelę“ – puikią platformą kokteiliams ruošti vakarėlio metu. Šalia yra pagrindinė virtuvė vilos šefui ir atskiras įėjimas personalui. Svetainės viduryje yra minkštos patogios sofos ir foteliai. Kampe yra medijos kampelis su LCD televizoriumi, DVD grotuvu ir garso sistema.

Sutvarkyto sodo su frangipani medžiais ir lotoso dubenimis centras yra nuostabus 20 m x 6 m baseinas su terasa su gultais ir skėčiais. Baseino pakraštyje įrengta pavėsinė su pagalvėlėmis ir šviesiomis šviesos užuolaidomis.

Svečiams bus suteiktas patogus 7 vietų mikroautobusas.

Numeriai

Įspūdingas šeimininkų miegamasis su natūralaus parketo grindimis užima visą antrąjį pagrindinio namo aukštą. Palei priekinę permatomą miegamojo sieną per visą namo plotį driekiasi puikus balkonas-terasa su vaizdu į vandenyną ir saulėlydį, kone kiekvieną vakarą džiuginantis savo spalvų įvairove. Už labai didelės 200 x 220 cm lovos yra erdvi persirengimo kambarys. Vonios kambarys apdailintas marmuru, o didelė sūkurinė vonia įleista į marmurinį pagrindą, esantį priešais panoraminį langą su vaizdu į vandenyno įlanką. Banketo prie lovos vaidmenį atlieka patogi minkšta sofa priešais LCD televizorių su DVD grotuvu.

Pirmame pagrindinio namo aukšte, šalia svetainės, yra antras miegamasis su dvigule 200 x 160 cm lova ir vonios kambarys su dviem vidaus dušais ir lauko lietaus dušu. Stumdomos miegamojo durys atsiveria į baseino denį. Antros durys veda į svetainę.
Trečias miegamasis yra atskirame namelyje prie baseino - su medinėmis grindimis ir dvigule lova 200 * 160 cm su baldakimu. Pridedamame vonios kambaryje yra įmontuota spinta, dušas, vonia.

Numeriuose

3 miegamieji: prabangus master suite su balkonu ir sūkurine vonia su vaizdu į vandenyną, antrame aukšte; svečių miegamasis pirmame aukšte, antrasis svečių miegamasis atskirame bungale prie baseino. Svetainėje yra oro kondicionierius, virtuvė, patogios minkštos sofos, LCD televizorius. Atskiras valgomojo paviljonas. Gultai ir skėčiai prie baseino. Pavėsinė prie baseino su pagalvėlėmis, skirta poilsiui ir masažams. Pusryčiai. Bevielis internetas. Automobilis. Baidarės. Butleriai.

Adresas

Nusa Dua (Tanjung Benoa), Indonezija

Telefono numeriai

+62 361 746 77 00

Еl. paštas

booking@puritirtavillas.com

Svetainė

Villa Cantik 5*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai