Viešbučio aprašymas Selamanya Villa 5*

Trijų miegamųjų vilos Selamanya pavadinimas indoneziečių kalba reiškia „amžinai“ ir perteikia šios atogrąžų rezidencijos idėją – malonumą, kuris neturėtų baigtis.

Privataus komplekso „Puri Tirta Villas“ pirmoje linijoje, ant ramios vandenyno lagūnos kranto, šalia populiaraus Nusa Dua kurorto, įsikūrusi vila svečius pasitinka įsimintinais įlankos, virstančios visžaliais mangroviais, vaizdais. Taip pat 20 metrų baseinas su sūkurine vonia, esantis pačiame vandens pakraštyje, bei pavėsinė prie baseino su patogiomis pagalvėmis ir lengvomis, plazdančiomis užuolaidomis.

Baseino gale, iš vandenyno pusės, yra medituojančio Budos statula, simbolizuojanti harmoniją. Šiuolaikinė architektūra, jaukios pavėsinės, minimalistinis interjeras dera su vešlia atogrąžų gamta ir vaizdais į vandenyno įlanką, panardindami į komfortą ir ramaus poilsio atmosferą. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

  • privatus paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Iškart nuo įėjimo į vilą, už raižytų balietiškų durų atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas į vandenyno įlanką, prasidedantį iškart už 20 metrų baseino su sūkurine vonia ir medituojančio Budos statula. Viename baseino gale įrengta terasa su gultais, skėčiais ir pavėsine su patogiomis pagalvėlėmis. Kitoje baseino pusėje nuo įėjimo į vilą yra lauko valgomojo zona su ventiliatoriais ir šešių vietų valgomuoju stalu, apsupta nedidelio tvenkinio.

Pirmame aukšte priešais baseiną yra svetainė su maža virtuve. Iš sulankstomų stiklinių durų atsiveria vaizdas į baseiną su vaizdu į įlanką ir į kambarį patenka gaivus jūros oras. Karštą dieną, uždarius duris, svetainėje galima įjungti kondicionierius.

Priešais didelę minkštą sofą sumontuotas LCD televizorius su DVD grotuvu ir garso sistema. Abiejose svetainės pusėse durys veda į du svečių miegamuosius ir laiptai į antrą aukštą, į pagrindinį miegamąjį.

Numeriai

Kiekvienas iš trijų „Villa Selamanya“ miegamųjų yra dekoruotas skirtingomis spalvomis. Romantišką pagrindinį liukso numerį antrame aukšte puošia saulėtų atspalvių pagalvės. Natūralaus medžio baldai, lova su baldakimu, ventiliatorius prie lubų, stumdomos durys su vaizdu į vandenyną, pinti baldai balkone, vonios kambarys – viskas, ko reikia norint atsipalaiduoti toliau nuo kitų svečių, yra čia. Iš balkono atsiveria vaizdas į įlanką ir baseiną.

Kiti du miegamieji yra svetainės šonuose ir buvo skirti šeimai su vaikais. Elegantiškiau, kreminiais tonais, įrengtas kambarys su dvigule lova su baldakimu. Pro stumdomas duris atsiveria vaizdas į lagūną, baseiną ir pavėsinę. Priešais lovą yra tualetinis staliukas su veidrodžiu ir pufas. Priešais, kitoje svetainėje, yra kambarys su dviem viengulėmis lovomis su minimaliu mėlynų atspalvių dekoru – pagalvėmis, lovatiesėmis ir jūrinės tematikos miniatiūromis. Iš miegamojo taip pat atsiveria vaizdas į vandenyno įlanką ir baseiną. Svečiams pageidaujant, lovas galima perkelti.
Kiekviename miegamajame yra atskiras vonios kambarys su dviem dušais – vidaus ir lauko lietaus dušu, taip pat įmontuota spinta su seifu; kokybiška patalynė, minkšti rankšluosčiai, higienos reikmenys.

Numeriuose

3 miegamieji: du pirmame ir vienas antrame aukšte, kiekviename yra vonios kambarys. Svetainė su virtuve, didelė minkšta sofa priešais LCD televizorių su garso sistema. Lauko pavėsinė-valgomasis su vaizdu į vandenyną. Balkonas arba terasa kiekvienam miegamajam. Gultai ir skėčiai prie baseino. Jacuzzi zona baseine. Pavėsinė su pagalvėlėmis poilsiui ir masažams. Pusryčiai. Bevielis internetas. Automobilis. Baidarės. Butleriai.

Adresas

Nusa Dua (Tanjung Benoa), Indonezija

Telefono numeriai

+62 361 746 77 00

Еl. paštas

booking@puritirtavillas.com

Svetainė

Selamanya Villa 5*

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Privatus viešbučio paplūdimys