Viešbučio aprašymas Karma Manis Villa 5*

Originali ir patogi privati ​​vila, pastatyta pagal autoriaus dizaino projektą viename geriausių boutique viešbučių Balyje, kuris yra „The Leading Small Hotels of the World“ dalis. Vilos svečiai gali mėgautis visais 5* viešbučio atostogų privalumais, tokiais kaip Nammos klubas, įsikūręs balto smėlio paplūdimyje. Taip pat mėgaukitės pusryčiais, pietumis ir vakarienėmis su kvapą gniaužiančiais vaizdais į vandenyną restorane „diMare“, puikiomis procedūromis ir grupiniais jogos užsiėmimais „Chakra SPA“, naudokite sporto salę. Svečių patogumui viešbutyje veikia vaikų klubas, kuriame su vaikais dirba animatoriai.

Kurortas yra Balio pietuose, ant 90 metrų uolos pakraščio su vaizdu į Indijos vandenyną, nuo kurio atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į Indijos vandenyną, o papėdėje yra vaizdinga lagūna su nuostabiu paplūdimiu, apsuptu koralinių rifų. Nammos Beach Club siūlo rotango pavėsines, skirtas poilsiui prie vandenyno, skaidriuose vandenyno lagūnos vandenyse galima nardyti ar išsinuomoti kanoją. Paplūdimyje patiekiami puikūs kokteiliai, nuolat rengiami vakarėliai su didžėjais iš viso pasaulio. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šis boutique viešbutis yra piečiausiame Balio taške, Bukit pusiasalyje, už 30 minučių kelio automobiliu nuo Balio Denpasaro tarptautinio oro uosto.

Netoliese yra garsioji Uluwatu šventykla ir to paties pavadinimo banglenčių paplūdimys, kuriame galėsite mėgautis įspūdingiausiais saulėlydžiais pasaulyje. Netoliese yra GWK kultūros parkas su milžiniškomis dievo Višnaus ir ugnies paukščio Garudos statulomis, kur kiekvieną vakarą atliekamos skirtingos garsiojo Kecak ugnies šokio versijos.

Už 20 minučių kelio automobiliu nuo vilos yra Džimbarano žvejų kaimelis su visame pasaulyje žinomomis tavernomis smėlėtame paplūdimyje, kur ant kokoso anglių kepama šviežia jūros žuvis.

Netoliese yra nuostabūs salos Banyan Tree, Bvlgari, Four Seasons, The Ayana (ex Ritz Carlton) viešbučiai, su vienais geriausių SPA centrų pasaulyje (įskaitant didžiausią pasaulyje talaso terapijos centrą) ir gurmanų restoranais.

Vos 20 minučių kelio automobiliu nuo vilos yra visame pasaulyje žinomas Nusa Dua kurortas su dideliu prekybos centru, paplūdimiais, restoranais ir 5* viešbučiais.

Numeriai

3 miegamųjų vila Karma Manis yra pastatyta per du lygius: pirmame, apatiniame aukšte yra erdvi svetainė su išėjimu į medinį denį su gultais, supantį šešių metrų vaivorykštį baseiną, apdailuotą vulkaniniu akmeniu. Stumdomos prancūziškos durys nuo grindų iki lubų leidžia išlaikyti vėsų oro kondicionierių svetainėje arba leisti į kambarį gaivus vandenyno vėjas. Svetainėje galite patogiai įsitaisyti ant didelės sofos ir fotelių su knyga arba susirinkti su šeima ir draugais žiūrėti namų kino DVD. Atviroje virtuvėje, kuri užima dalį svetainės, yra visa reikalinga buitinė technika, įskaitant orkaitę, mikrobangų krosnelę, dujinę viryklę.

Šalia svetainės yra du svečių miegamieji - viename su dvigule lova, antrame - su dviem viengulėmis lovomis (galima sudėti). Kiekviename miegamajame yra atskiras vonios kambarys su dušu ir tualetu.
Jei per atostogas Balyje reikia skirti laiko darbui, yra atskiras biuras su darbo stalu ir sofa. Darbo kambarys taip pat gali būti naudojamas kaip papildomas miegamasis, bet be atskiro vonios kambario.

Erdvus pagrindinis miegamasis yra antrame aukšte. Yra medinė terasa – balkonas, vonios kambarys su vonia ir dušu, spinta, prie kabelinės televizijos prijungtas televizorius.

Prie įėjimo į vilos teritoriją, aptvertą vaizdinga siena, dekoruota natūraliu Viduržemio jūros stiliaus akmeniu, svečius pasitinka dekoratyviniai tvenkiniai su lotosais ir fontanu, nedidelis sodas.

Numeriuose

Jauki vila viename geriausių privačių boutique viešbučių Balyje su privačiu paplūdimiu. 3 miegamieji su vonios kambariais. Pilnai įrengta virtuvė. Poilsio kambarys su stumdomomis durimis su vaizdu į baseiną. Terasa su gultais. Pagrindinis miegamasis su balkonu antrame aukšte. kabinetas. Palydovinė televizija, internetas. Sporto salė. Paplūdimio klubas-restoranas „Nammos“. Gastronominis restoranas „diMare“. Vaikų klubas. Išskirtinis „Chakra SPA“

Adresas

Ungasanas, Nusa Dua, Balis, Indonezija
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai