Viešbučio aprašymas Villa Adenium 5*

Ši stilinga ir moderni 4 miegamųjų vila yra vos kelios minutės nuo Jimbaran paplūdimio, ant kalvos šlaito su vaizdu į vandenyną. Svečius pasitinka svetingas aptarnaujantis personalas, o nuostabi įranga su įvairiausiomis pramogomis daro „Villa Ademium“ puikiu pasirinkimu ramiai ir patogiai viešnagei su draugiška kompanija, šeima ar draugais.

Jame yra 15 metrų privatus sūraus vandens baseinas (tai sumažina vandens valymo chemikalų naudojimą), žaidimų kambarys su „Xbox TV“ priedėliu, pramoginė žemesnio lygio vila su stalo tenisu ir biliardu, sporto salė ir masažas. kambarys.

Vila yra uždarame komplekse šiaurinėje (arčiausiai oro uosto) Bukit pusiasalio dalyje, garsėjančiame geriausiais balto smėlio paplūdimiais Balyje ir skaidriu vandeniu, pirmos klasės banglenčių bangomis, šviežiomis jūros gėrybėmis ir pasakiškais saulėlydžiais. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Villa Adenium“ yra uždaroje bendruomenėje, vos kelios minutės nuo Džimbarano, artimiausio oro uosto žvejų kaimelio, su puikiu plačiu smėlio paplūdimiu, besitęsiančiu penkis kilometrus nuo pietinio oro uosto galo iki Bukito pusiasalio pradžios.

Paplūdimys

  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Prie įėjimo į Villa Ademinum svečius pasitinka Budos statula, sukurianti ramią nuotaiką. Vila išsidėsčiusi trimis aukštais, o pirmame aukšte yra treniruoklių salė, žaidimų ir masažo kambariai; svetainė, valgomasis ir virtuvė, vienas iš pagrindinių miegamųjų ir medinio denio baseinas pirmame aukšte; ir dar trys miegamieji antrame aukšte, su panoraminėmis stumdomomis durimis į erdvią terasą-balkoną su vaizdu į vandenyną Džimbarano paplūdimio zonoje.

Keturi patogūs miegamieji su oro kondicionieriais, du pagrindiniai ir du svečiai, yra skoningai įrengti su moderniais baldais, kurie gražiai dera su tikmedžio grindimis ir šviesiai kreminėmis sienomis. Kiekviename miegamajame yra atskiras vonios kambarys su lauko lietaus dušu ir dušu, o pagrindiniuose liukso numeriuose taip pat yra vonios (viršutiniame aukšte esančiame liukso numeryje yra sūkurinė vonia). Iš miegamųjų ir iš terasos antrame aukšte atsiveria nuostabūs vandenyno ir Balio saulėlydžių vaizdai.

Numeriai

Pirmas aukštas yra visos vilos socialinis centras. Priešais baseiną yra svetainė su oro kondicionieriumi ir valgomojo zona bei virtuvė. Valgomajame yra aštuonių žmonių valgomasis stalas, kurį vakare ir naktį apšviečia išskirtinis sietynas iš perlamutro kriauklių. Vaikams yra stalo futbolas, o priešais plokščiaekranį televizorių, DVD grotuvą ir „Xbox“ žaidimų konsolę yra žaidimų kambarys su spalvingomis pufomis.

Ant 15 metrų baseino besidriekiančio medinio pakloto sumontuoti lubų ventiliatoriai. Yra lauko baldų komplektas, poilsio zona su pastatomomis sofomis, taip pat keturių asmenų valgomojo grupė su pintais rotango baldais – ideali vieta pusryčiams ar vakariniams stalo žaidimams. Priešingoje baseino pusėje yra paviljonas su pagalvėlėmis, kuriame taip pat galite užsisakyti masažą arba tiesiog išeiti į pensiją su knyga ar ramiems vakaro pokalbiams.

Kitoje namo pusėje yra BBQ-terasa, apdailinta šviesiu natūraliu akmeniu.

Numeriuose

4 miegamieji su oro kondicionieriumi ir vonios kambariais. Svetainė-valgomasis su pilnai įrengta virtuve. WiFi internetas. Biliardas, stalo futbolas, stalo tenisas, teleskopas. Sporto salė, SPA kambarys, žiniasklaidos kambarys. Automobilis su vairuotoju. Virkite. Butleriai.

Adresas

Džimbaranas, Balis, Indonezija

Telefono numeriai

+62 361 737 498

Svetainė

Villa Adenium 5*
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai