Viešbučio aprašymas Villa Asmara 5*

Labai jauki ir patogi 4 miegamųjų vila Asmara yra Balio pietvakarinėje pakrantėje, tarp Canggu ir Tanah Lot vietovių, tradicinio balietiško Cemagi kaimo pakraštyje su daugybe raižytų akmeninių šventyklų – vietos bendruomenė daugiausia užsiima žemės ūkiu. , o gyventojai atidžiai laikosi unikalios induistų religijos ritualų ir tradicijų. Galite dalyvauti kaimo ceremonijose tol, kol esate tinkamai apsirengę.

Ši vieta istoriškai buvo prestižinis gyvenamasis namas su prabangiais dvarais, išsidėsčiusiais palei pakrantę – Mengening paplūdimį, iš kurio atsiveria vienas neprilygstamų saulėlydžio vaizdų, galbūt visoje Pietryčių Azijoje. „Villa Asmara“ yra antroje eilėje, su šoniniu vaizdu į vandenyną iš antro aukšto ir ryžių terasų. Klasikinės Balio architektūros ir modernaus stiliaus derinys su balietiško personalo svetingumu suteiks svečiams patogią viešnagę ramioje ir ramioje aplinkoje.
Nuo pat įėjimo į Vilą Asmara pajusite ypatingą energiją ir atmosferą, kurią palengvina vilos vieta, apsupta smaragdiniais terasiniais ryžių laukais, kurie horizonte virsta didinga Balio ugnikalnių ketera. Tradicinės Balio durys ir uolų takas per lotoso ir žuvų tvenkinį veda į erdvų sodą. Priešais atvirą gyvenamąjį paviljoną driekiasi 12 metrų baseinas su žalių akmenų apdaila.

Baseino pakraštyje yra didelė Budos statula, meistriškai iškalta iš akmens, simbolizuojanti taiką, harmoniją ir ramybę. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Villa Asmara“ yra tradiciniame Cemagi kaime, Balio pietvakarinėje pakrantėje. Vos už akmens metimo nuo vilos, ant uolėto kranto su juodu vulkaniniu smėliu yra vaizdinga jūros šventykla Pura Gede Luhur Batungaus. Iš paplūdimio atsiveria nuostabūs saulėlydžio vaizdai. Apylinkės puikiai tinka žygiams pėsčiomis ar važinėjimuisi dviračiais. Deja, paplūdimys neskirtas maudynėms dėl uolėto dugno reljefo, stiprių bangų ir srovių. Tačiau viloje yra automobilis su vairuotoju, kuris svečius nuveš į ramesnius paplūdimius, patogiu metu.

Numeriai

Vila yra trijų atskirų pastatų kompleksas, esantis aplink baseiną. Įėjimo pusėje yra pagrindinis namas, kurio pirmame aukšte yra atvira svetainė ir valgomasis, elegantiškai aptvertas arkine kolonada su vaizdu į sodą ir baseiną. Antrame pagrindinio namo aukšte yra prabangus pagrindinis miegamasis. Pro vešlias palmes, išsidėsčiusias vandenyne, galima pamatyti saulėlydį, o priešingoje pusėje – grožėtis ryžių terasų ir vieno iš šventųjų Balio ugnikalnių – Batukaru – viršūnės vaizdais. Pagrindiniame liukso numeryje yra atskiras lauko žaidimų kambarys su biliardo stalu, o dar aukščiau, po geležies stogu, yra medijos kambarys su dideliu LCD televizoriumi ir garso sistema.

Antrasis pagrindinis liukso numeris yra atskirame vasarnamyje su tradiciniu alang-alang cukranendrių stogu, tikmedžio grindimis ir prabangiu vonios kambariu. Jis patiks tiems, kurie mėgsta romantišką vienatvę. Abiejų pagrindinių miegamųjų vonios kambariuose yra sūkurinės vonios.
Du svečių miegamieji yra atskirame vasarnamyje su geležinėmis čerpėmis. Kiekvienas miegamasis yra skoningai dekoruotas senoviniais javos meno kūriniais, o pro stumdomas duris atsiveria vaizdas į baseiną. Svečių miegamuosiuose yra oro kondicionierius, lubų ventiliatoriai ir lovos su baldakimais (tinkleliai nuo uodų). Kiekviename svečių miegamajame yra atskiras pusiau lauko vonios kambarys su lauko dušu.

Numeriuose

Atvira svetainė. Valgomasis. Virtuvė. Medijos kambarys su LCD televizoriumi, DVD grotuvu ir BOSE namų kino sistema. Žaidimų kambarys su biliardo stalu. Erdvus sodas. BBQ. Teniso aikštelė. Automobilis su vairuotoju. Wi-Fi internetas. Asmeninis virėjas.

Adresas

Tanah Lot, Balis, Indonezija

Telefono numeriai

+62 361 737 498

Svetainė

Villa Asmara 5*
Kainų grafikas
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai