Viešbučio aprašymas Ombak Putih Villa 5*

Prabangios, madingos ir naujausios Balio nuomojamos vilos, pavadinimas verčiamas kaip „Bangos viršūnė“ – puikus pavyzdys, kaip puikiai modernūs dizaino sprendimai gali būti integruoti į nuostabų Balio gamtos peizažų grožį. Tikrąjį vilos dizainą prancūzo savininko užsakymu sukūrė viena tituluočiausių Rusijos dekoratorių Veronika Bloomgren (dizaino mokyklos „Detalės“ šeimininkė) – tai ne pirmas Bloomgren darbas Balyje, tad kai rengiant projektą buvo atsižvelgta į tradicinių medžiagų panaudojimo ir planavimo ypatumus Namai.

Iš erdvios vilos teritorijos, kurios plotas 3.300 kv.m. atsiveria kvapą gniaužiantys saulėlydžio vaizdai, vienas geriausių saloje. Vila yra vos 150 metrų nuo pakrantės, o vakare galite išgirsti raminantį banglenčių ošimą. Iš priešingos pusės vilą supa smaragdiniai ryžių laukai, kurie horizonte susijungia su didingomis Balio ugnikalnių viršūnėmis.
Viena iš nuostabiausių rezidencijų Balyje, vila yra apsupta kitų prabangių vilų, dėl kurių vietovė dar vadinama „Canggu Millionair Row“. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Vila yra maždaug valanda kelio nuo Balio tarptautinio oro uosto, tradicinio Balio kaimo Cemagi pakraštyje, kur gyvenimas teka kaip prieš daugelį amžių, atidžiai žiūrint į induizmo religijos ritualus ir ceremonijas – šiame kaime yra keletas vaizdingų. šventyklos, o jį supa ryžių plantacijos, papajos, bananai, duonos vaisiai.

Vos už 300 metrų nuo vilos yra viena vaizdingiausių Balio šventyklų, įsikūrusi ant uolos vandenyne ir apsupta vaizdingų paplūdimių su mėlynai juodu vulkaniniu smėliu.

Vos 10 minučių nuo vilos yra vienas geriausių golfo aikštynų Azijoje, Nirvana.

15 minučių nuo vilos yra labai populiarus tarp Balyje gyvenančių užsieniečių, Echo Beach – garsi banglentininkų vieta su kavinėmis, parduotuvėmis, taip pat vienu geriausių jūros gėrybių restoranų Balyje The Beach House.

Paplūdimys

  • privatus paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Villa Ombak Putih infrastruktūra apgalvota taip, kad kiekvienas svečias galėtų pasirinkti patogią poilsio vietą – miegamųjų balkone arba terasoje, viename iš trijų gyvenamųjų kambarių arba denyje prie prabangaus. perpildytas baseinas 30 metrų ilgio.

Sodo pavėsinė-svetainė su baru ir terasa ant stogo su dideliais rotango gultais-sofomis taps mėgstamiausia vieta susitikti.

Pirmame pagrindinio namo aukšte yra žiniasklaidos holas su plokščiaekraniu televizoriumi ir namų kino garso sistema. Priešingoje jo pusėje yra valgomasis su natūralaus medžio valgomuoju stalu 12 vietų. Valgomasis sujungtas su atvira virtuve su visa reikalinga buitine technika.

Kita valgomojo zona yra terasoje prie baseino ir skirta pietauti po atogrąžų žvaigždėtu dangumi.
Medinė terasa prie baseino su lovomis ir gultais yra meniškai įrengta minimalistiniame japoniško stiliaus atogrąžų sodo kraštovaizdyje. Kalvotas sodo reljefas su įmontuotomis didelėmis akmens instaliacijomis ir palmėmis taps mėgstamiausia vaikų žaidimo vieta.

Šalia pavėsinės-svetainės yra dar viena lauko poilsio zona - cigarų salonas su prabangiu stalu iš tikmedžio masyvo.

Numeriai

Viloje Ombak Putih yra 5 miegamieji. Du iš jų – šeimininkų miegamieji, yra pagrindiniame name, antrame aukšte. Prabangiuose liukso numeriuose su senomis geležies grindimis, kiekviename su balkonu-terasa, iš kurio atsiveria vaizdas į vandenyną, galima patekti į pusiau lauko vonios kambarį, kuris yra toks pat didelis, kaip ir patys miegamieji. Už galvūgalių, dekoruotų milžiniškomis jūrinės tematikos plokštėmis, yra erdvios drabužinės, iš kurių atsiveria smaragdinių ryžių terasų ir ugnikalnių vaizdai. Pagrindiniuose miegamuosiuose gyvenantiems svečiams įrengtas atskiras fojė – svetainė antrame aukšte su antra šviesa, patogiomis sofomis ir balkonu – puiki vieta vakaro kokteiliams ar šeimos susibūrimams vakariniams pokalbiams ar stalo žaidimams.

Trys svečių liukso numeriai yra erdviame vilos sode, atskiruose vasarnamiuose, kiekvienas su savo terasa su rotango baldais ir pusiau lauko vonios kambariu, dekoruotu originaliu stiliumi.

Numeriuose

- Vilos teritorija - 3.300 kv.m.
- 5 miegamieji su pusiau lauko vonios kambariais, spintomis ir labai didelėmis lovomis: du pagrindiniai miegamieji antrame pagrindinio namo aukšte su balkonais, iš kurių atsiveria vaizdas į vandenyną ir saulėlydį; trys miegamieji - atskiruose nameliuose sode
- 30*5 metrų baseinas su medine terasa su gultais, gultais ir skėčiais
- Svetainė pagrindinio namo pirmame aukšte yra padalinta į žiniasklaidos holą su patogiomis sofomis priešais televizorių ir valgomąjį kartu su pilnai įrengta priekine virtuve.
- Lauko paviljono pramogų poilsio kambarys su baru ir stogo terasa su vaizdu į vandenyną
- Lauko cigarų salė
- Valgomojo terasa sode, skirta pietauti po atogrąžų žvaigždėtu dangumi
- Nemokamas bevielis internetas
- Darbuotojai: profesionalus virėjas, vilos vadovas, liokajai, kambarinės, sodininkai, 24 valandų apsauga, vairuotojas (automobilis su vairuotoju įskaičiuotas į kainą)

Adresas

Tanah Lot, Balis, Indonezija

Telefono numeriai

+62 361 737 498
Kainų grafikas
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Privatus viešbučio paplūdimys