Viešbučio aprašymas Apartamenty "Panorama Koscielisko" 2*

Viešbutis garantuoja poilsį tyloje, bet patogiai netoli Zakopanės ir Chocholowska bei Koscieliska slėnių. Iš balkonų atsiveria Tatrų panorama. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Kainų grafikas
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Už 8 km nuo Zakopanės geležinkelio stoties įsikūrusiuose apartamentuose „Panorama Apartments“ yra nemokama automobilių stovėjimo aikštelė.

Paslaugos viešbutyje

  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • kambariai nerūkantiems
  • slidžių saugykla
  • pervežimas į/iš oro uosto

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

Saulės terasa
  • biliardas

Numeriai

Apartamentai Chervone Verkhy:
Apgyvendinimas: bendras buto plotas 70 m2, skirtas 2-6 žmonėms. Svetainė su virtuvėle, trivietė sofa. Du miegamieji, viename su dvigule lova ir viename su dviem viengulėmis lovomis vaikams. Virtuvė pilnai įrengta su visa reikalinga įranga maksimaliam komfortui (indaplovė, mikrobangų krosnelė/orkaitė, šaldytuvas-šaldiklis, mikrobangų krosnelė). Bute yra buitinė technika ir elektronika (Samsung LCD 32 televizorius, N platforma, Wi-Fi, CD grotuvas, skalbimo mašina, dulkių siurblys), indai. Butas yra antrame ir paskutiniame pastato aukšte. Erdvi, 5 metrų pločio terasa, iš kurios atsiveria visa Tatrų panorama. Rūkyti tik balkone. Parkavimas vietoje.

Apartamentai Beskyd:
Apgyvendinimas: bendras buto plotas 70 m2, skirtas 2-6 žmonėms. Svetainė su virtuvėle, 2 atskiri miegamieji. Butas skoningai įrengtas moderniu stiliumi. Audio/video LCD televizorius, palydovinė televizija, internetas, terasa su vaizdu į visą Tatrų panoramą. Svetainėje yra patogi odinė sofa. Virtuvė pilnai įrengta, valgomojo stalas su penkiomis kėdėmis. Didelis vonios kambarys su dušu. Parkavimas vietoje.

Butas Kasprowy:
Nakvynė: pirmame aukšte, 40m2. skirtas 2-4 žmonėms. Butas labai saulėtas, su dideliais langais. Dvigulė lova miegamajame, dvi miegamosios sofos svetainėje. Virtuvė pilnai įrengta, valgomojo stalas ir 4 kėdės. Didelis vonios kambarys su dušu. Audio/video LCD televizorius, satelitinė televizija, internetas, 2 balkonai su vaizdu į Tatrus. Parkavimas vietoje.

Apartamentai Giewont:
Nakvynė: pirmame aukšte, 45m2. Skirtas 2-4 žmonėms. Du balkonai su vaizdu į Tatrus. Dvigulė lova miegamajame; sofa svetainėje. Pilnai įrengta virtuvė, valgomojo stalas ir kėdės. Didelis vonios kambarys su dušu. Audio/video LCD televizorius, satelitinė televizija, DVD, internetas. Parkavimas vietoje.

Rysy butas:
Nakvynė: pirmame aukšte, 41 m2. Butas skirtas 2 suaugusiems ir 2 vaikams (papildomos lovos) Svetainė su dviem dvigulėmis sofomis, miegamasis su dvigule lova. Butas įrengtas moderniu stiliumi, svetainėje patogios odinės sofos ir foteliai. Pilnai įrengta virtuvė, valgomojo stalas ir kėdės. Didelis vonios kambarys su dušu. Audio/video LCD televizorius, satelitinė televizija, DVD, internetas. Terasa su nuostabiu vaizdu į visą Tatrų panoramą Parkavimas vietoje.

Butas Tatrai:
Apgyvendinimas: Pirmame aukšte. Plotas 40 m2. Skirtas 2-4 žmonėms. Miegamasis su dvigule lova; svetainėje yra dvigulė sofa-lova. Pilnai įrengta virtuvė, valgomojo stalas ir kėdės. Didelis vonios kambarys su dušu. 32 colių LCD televizorius, palydovinė televizija, DVD, internetas. Didelis balkonas su vaizdu į Tatrus. Parkavimas vietoje.

Adresas

os. Śmiechowka 50, Kościelisko

Telefono numeriai

018 - 521 39 22 / 10-22/

Еl. paštas

info@panoramakoscielisko.pl
Kainų grafikas
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas