Viešbučio aprašymas Магурка 1*

3 kotedžai Verchovynos kaime. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Netoli miško, 200 m iki greitkelio, 900 m iki gyvenvietės centro ir 50 km iki Bukovelio kurorto. Per 10 minučių iš kotedžo nueisite iki slidininkų keltuvo ir mineralinio vandens šaltinio.

Paslaugos viešbutyje

Šildymas, galimybė maitinti maistą, gyvūnai neįleidžiami.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • slidžių nuoma
  • pervežimas į/iš oro uosto

Pramogos ir sportas

Pirtis, žvejyba, žygiai pėsčiomis, jodinėjimas.
  • sauna/vonia/hamamas
  • biliardas

Numeriai

Kotedžai 6, 8, 12 vietų, standartiniai kambariai.

Numeriuose

Kotedžas 6 asmenims: visiškai Karpatų stiliaus. Pirmame aukšte: kambarys su židiniu ir valgomasis (TV su satelitine televizija, sulankstoma sofa), virtuvė, vonios kambarys. Antrame aukšte - 2 miegamieji (viename 3 viengulės lovos, kitame dvigulė lova ir televizorius), viename iš kambarių vonios kambarys. Iš abiejų miegamųjų yra išėjimas į balkoną.
8 vietų kotedžas: ​​2 aukštų medinis kotedžas su viskuo, ko reikia maloniai viešnagei. Pirmame aukšte yra svetainė-valgomasis su židiniu, sofa-lova ir televizoriumi, virtuvėlė, dvivietis miegamasis (2 viengulės lovos, kurias galima perkelti), vonios kambarys. Antrame aukšte yra dvivietis miegamasis (2 atskiros viengulės lovos), trivietis miegamasis (dvigulės ir viengulės lovos). Kiekviename kambaryje yra televizorius ir vonios kambarys. Namelį galima išsinuomoti pagal numerius.
Kotedžas 12 vietų: Pirmame aukšte yra svetainė su židiniu, virtuvė (šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, elektrinė viryklė, kriauklė, reikalingi indai), vonios kambarys. Antrame ir trečiame aukštuose yra 2 dviviečiai kambariai (dvigulė lova, televizorius, spinta), vonios kambarys. Namelį galima išsinuomoti pagal numerius.
Standartinis kambarys: kavos virimo aparatas / elektrinis virdulys, interneto prieiga, dušas, balkonas, vonios reikmenys, tualetas, mikrobangų krosnelė, indaplovė, vonios kambarys, šildymas, palydovinė televizija, virtuvė, šaldytuvas.

Adresas

Ivano Frankivsko sritis, miestas. Verchovyna.
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Magurka 1*
10.0 iš 10 0 | iš 39 viešbučių Verchovyna

Man labai patiko namelis Nr.1 2014 Birželio 25 Įvertinimas 10.0

Birž elio mė nesį ilsė jomė s, namas vė sus, jame viskas yra, labai patiko, kad yra ž idinys, kas drė gnu lietingu oru labai dž iugino. Draugiš ki š eimininkai Ivanas ir Marija, protingi ž monė s stengiasi iš visų jė gų , priž iū ri teritoriją , padeda visiems...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas