Viešbučio aprašymas Sabine Bello 3*

Jauki Alpių vila Sabine Bello yra 900 metrų aukštyje, apsupta galingų Alpių Austrijos ir Vokietijos pasienyje. Sunku rasti gražesnę ir patrauklesnę gamtos ir istorinių įdomybių, sveikos veiklos lauke ir poilsio galimybių požiūriu. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs 900 metrų aukštyje, apsuptas galingų Alpių Austrijos ir Vokietijos pasienyje. Zalcburgas (20 km), iki Miuncheno (185 km).

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje yra 8 vietų mikroautobusas, skirtas visoms svečių kelionėms į Berchtesgadeną. Viešbučio darbuotojai kalba rusiškai. Grilis, židinio kambarys, biblioteka.
  • vidinis baseinas

Vaikams

  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

  • šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • golfas
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje yra 8 svečių jaukūs patogūs kambariai. Kambariuose yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei ir svečių poilsiui. Iš kambarių balkonų atsiveria fantastiškas vaizdas į Alpių pievas ir kalnų kraštovaizdį. Kambarių interjeras stilizuotas kaip Alpių kaimas, kuris turi savo žavesio ir žavesio.

Numeriuose

Vienviečiai viešbučio kambariai siūlo visus patogumus maloniai viešnagei Bavarijoje Berchtesgaden mieste. Iš viešbučio vienviečių kambarių balkonų atsiveria nuostabūs Alpių vaizdai. Kambaryje yra viengulė lova, drabužių spinta, naktinis staliukas, rašomasis stalas. Kaimiško stiliaus baldai ir interjero daiktai suteikia gamtos artumo jausmą. Vonios kambariuose yra vonia/dušas, tualetas, higienos reikmenys, plaukų džiovintuvas.
Viešbučio dviviečiuose kambariuose yra visi patogumai, leidžiantys maloniai viešnagei Bavarijos Alpėse. Viloje galite apsistoti dviejų tipų dviviečiuose kambariuose, kurie skiriasi dydžiu. Iš viešbučio dviviečių kambarių balkonų atsiveria nuostabūs Berchtesgaden slėnio ir kalnų vaizdai. Kambaryje yra dvigulė lova (karališka), drabužių spinta, naktiniai staleliai, rašomasis stalas. Kaimiško stiliaus baldai ir interjero daiktai suteikia namų jaukumo ir šilumos pojūtį. Vonios kambariuose yra vonia/dušas, tualetas, higienos reikmenys, plaukų džiovintuvas.
Šeimos dviejų kambarių butai skiriasi dydžiu ir įranga. Be miegamojo su dvigule lova (king size), Whatsman kambaryje yra biuras, kuriame galite išeiti į pensiją dirbti ar kalbėtis. Kelstein kambariuose, be miegamojo su dvigule lova (king size), yra vaikų kambarys su dviem viengulėmis lovomis ir sofa. Jei pageidaujama, čia gali būti apgyvendinti ir suaugusieji. Visi baldai – spinta, naktiniai staleliai, rašomieji stalai, komodos – dekoruoti kaimišku stiliumi, suteikiančiu namų jaukumo ir šilumos pojūtį. Vonios kambariuose yra vonios ir dušai, 2 vonios kambariai (kiekvienam kambariui), bidė, higienos reikmenys, plaukų džiovintuvai. Šeimos kambariai atsiveria į erdvią saulės terasą, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į Berchtesgaden slėnį ir kalnus.

Adresas

Am Priesterstein 8 - 83471 Berchtesgaden - Oberau

Telefono numeriai

Tel: +43(1) 9137974
Tel: 24/7. +43 660 7555555

Еl. paštas

office@fclub.at

Svetainė

Sabine Bello 3*
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje