Vidinis baseinas
Spa ar sveikatingumo centras

Viešbučio aprašymas Thermenhotel Ronacher 5*

„Thermenhotel Ronacher“ yra saulėtoje slėnio pusėje, švelnių Karintijos Nockberge kalnų šlaitų apsuptyje, prie terminio šaltinio. Slėnyje vyrauja beveik pietinis klimatas. Šiose vietose svečiai gali mėgautis saulėtomis žiemos dienomis, šviesiu pavasariu, švelnia vasara ir spalvingu rudeniu. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs kurorto centre, už 300 metrų nuo Maibrunn slidininkų keltuvo ir už 100 metrų nuo St. Kathrein terminio komplekso.

Paslaugos viešbutyje

Vyno rūsys su pačiais išskirtiniais ir rečiausiais vynais. Viešbutyje yra uždaras baseinas su terminiu vandeniu, terminis sodas su sūkurine vonia su kriokliu ir grota.
  • restoranas
  • vidinis baseinas

Pramogos ir sportas

Galite skirti laiko slidinėjimui ir lygumų slidinėjimui, leistis į įdomius žygius ir ekskursijas lydimi patyrusio gido. Vasarą jūsų laukia golfo laukai ir pėsčiųjų takai.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • sporto salė

Numeriai

Viešbutis siūlo kambarius, dekoruotus skirtingais stiliais, tačiau kiekvienas iš jų išsiskiria elegantišku apstatymu ir jaukia atmosfera.

Numeriuose

Vienvietis (apie 34 kv.m.) - susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario ir atskiro tualeto.
Single de Luxe (40 kv.m.) – jaukus erdvus kambarys; yra miegamasis su svetaine, vonios kambarys ir atskiras tualetas.
Golferzimmer (apie 40 kv.m.) - kambarys golfo mėgėjams; yra miegamasis su svetaine, vonios kambarys su vonia ir dušu.
Sternguckerzimmer (apie 40 kv.m.) - svajotojams skirti kambariai su įstiklintu balkonu, iš kurio pro teleskopą galima stebėti dangų ir žvaigždes; Jį sudaro miegamasis su svetaine, vonios kambarys su vonia ir dušu.
Schlößchenzimmer (apie 30 kv.m.) – dekoruotas pilies stiliumi, apie kurį galima sakyti „mano namas yra mano tvirtovė“. Kiekvienas kambarys turi savo išskirtinių bruožų, nesvarbu, ar tai būtų masyvios sienos, kolonos ar erkeris. Juose yra miegamasis su jaukia poilsio zona, vonios kambarys su vonia ir iš dalies atskirtas tualetas.
Romantikzimmer (apie 30 kv.m.) - romantiško stiliaus kambariai su lova su baldakimu. Jį sudaro miegamasis su jaukia poilsio zona, vonios kambarys su vonia ir dalinai atskirtas tualetas.
Sternguckerzimmer (apie 30 kv.m.) - susideda iš miegamojo su jaukia poilsio zona, vonios kambario su vonia ir dalinai atskirto tualeto.
Honigzimmer – elegantiški medaus atspalvių komforto kambariai su išskirtiniais marmuriniais vonios kambariais (kambariuose nerūkoma).
Romantikzimmer – romantiško stiliaus kambariai su lova su baldakimu. Jį sudaro miegamasis su jaukia poilsio zona, vonios kambarys.
Honigzimmer (apie 59 kv.m.) - apartamentai idealiai tinka šeimų apgyvendinimui; Jį sudaro atskiras miegamasis ir svetainė su orkaite, marmurinis vonios kambarys, balkonas, nukreiptas į pietus ir vakarus.
Sternguckerzimmer (apie 59 kv.m.) - apartamentai idealiai tinka šeimoms; sudaro atskiras miegamasis ir svetainė, vonios kambarys, balkonas, nukreiptas į pietus.
Landhaussuite – tai liukso tipo kotedžas, kuriame jausitės kaip užmiesčio namelyje. Jį sudaro miegamasis, jauki svetainė, dekoruota pušies medienos plokštėmis ir kokline krosnele, nedidelė virtuvėlė, vonios kambarys ir balkonas (80 kv.m). Suite II turi savo pirtį. Liuksas I turi atskirą vaikų kambarį su dušu ir tualetu.
numeriai 10
paslauga 10
švara 9
maistas 10
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Thermenhotel Ronacher 5*
9.0 iš 10 0 | iš 23 viešbučių Bad Kleinkirchheimas

Aš gyvenu Tirolyje ir dirbu kelionių metu. agentū ra come-alps ir prieš porą savaič ių su vyru nusprendė me atsipalaiduoti ir atgauti jė gas viename iš Austrijos terminių vieš buč ių.

Pasirinkome Ronacher 5*S terminį vieš butį , nes tai aukš tos kokybė s vieš...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje