Viešbučio aprašymas Белый Аист 3*

Vos 10 minučių pėsčiomis iki jūros įsikūręs pensionas „White Aist“. Poilsiautojų apgyvendinimui siūlome dviviečius ir keturviečius kambarius su visais patogumais ir naujais baldais. Vonios kambariuose nauja santechnika, dušai, šaltas ir karštas vanduo tiekiamas reguliariai ir nepertraukiamai. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šalia pensionato galite įsigyti visus reikalingus pirkinius turguje ar parduotuvėje. Restoranai ir autobusų stotis taip pat yra pėsčiomis.

Paslaugos viešbutyje

Svetainėje yra virtuvė, kurioje galėsite gamintis maistą patys. Mėgstantiems kepti šašlykus kieme yra šašlykinė, o vaikams – smėlio dėžė ir sūpynės.

Numeriuose

WC, dušas kambaryje. Karštas ir šaltas vanduo visą parą. Standartiniame kambaryje yra nauji baldai, šaldytuvas, televizorius.

Adresas

Chersono sritis, Geležinis uostas, g. Mokykla 48a
numeriai 5
paslauga 5
švara 6
maistas 7
infrastruktūra 6
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Belyi Aist 3*
5.0 iš 10 0 | iš 101 viešbučių Geležinis uostas

Atostogos buvo sugadintos 2012 Liepos 09 Įvertinimas 5.0

Laba diena visiems, noriu pasakyti, kaip nesugadinti savo atostogų pakeliui prie jū ros, geriau į Chersoną važ iuoti traukiniu ar autobusu su oro kondicionieriumi, o ne todė l, kad aš nusipirkau, kad yra tiesioginis mikroautobusas Kyiv-Iron Port, vaziavau ilgai ir be to daugiau beveik viriau nes mikroautobusas buvo be kondi...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai