Viešbučio aprašymas Hotel 12 3*

Viešbutis yra Charkovo centre (Pavlovo Pole rajonas), netoli Botanichesky Sad metro stoties. Į viešbutį galite patekti iš autobusų ir geležinkelio stočių. Dėl patogaus susisiekimo iš viešbučio lengvai ir patogiai pasieksite bet kurią miesto vietą. Ideali vieta aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą vedantiems verslo žmonėms, taip pat įvairiems kolektyviniams renginiams, kuriuos įmonės rengia savo darbuotojams. Erdvi konferencijų salė, biuro atributika (Wi-Fi, spausdintuvas, skaitytuvas, projektorius, ekranas, plazma, flipchart), taip pat kavos pertraukėlių ir pietų galimybės leidžia sukurti visavertę aplinką darbui. kolektyvinis intelektas. Viešbučio teritorija yra saugoma, yra automobilių stovėjimo aikštelė ir privatus kiemas su poilsio zona. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Visai šalia viešbučio yra Botanikos sodas, funikulierius, kultūros ir pramogų centras „Misto“, sporto klubai „Unifekht“, „Aura“, „YOD“. 2 km nuo viešbučio (viena metro stotelė) yra Ukrainos monokristalų institutas, Charkovo nacionalinis radijo elektronikos universitetas, Ukrainos protezavimo tyrimų institutas, Kultūros ir poilsio parkas. M. Gorkis. 3 km nuo viešbučio (dvi metro stotelės) yra istorinis miesto centras, Laisvės aikštė (1 vieta Europoje, 6 pasaulyje pagal dydį), Parkas. T.G. Ševčenka, delfinariumas, zoologijos sodas (seniausias SSRS), Charkovo nacionalinis universitetas. V.N. Karazinas.

Paslaugos viešbutyje

Pusryčiai, kava, arbata kambaryje bet kuriuo patogiu metu. Verslo paslaugos (dokumentų spausdinimas ir kt.). Taksi užsakymas. Perkėlimo organizavimas. Kavos pertraukėlių organizavimas renginiams konferencijų salėje.
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • vėlyvas išvykimas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Numeriai

Viešbutyje yra 12 kambarių, kuriuose vienu metu gali apsistoti 26 žmonės (9 standartinės ir 3 aukštesnės kategorijos kambariai).

Numeriuose

Lova, stalas darbui, televizorius, telefonas, kondicionierius. Vonioje: kvepalų rinkinys, plaukų džiovintuvas, makiažo veidrodis.

Adresas

Ukraina, Charkovas, 61045, per. Otakara Yarosh, 4
numeriai 8
paslauga 8
švara 9
maistas 7
infrastruktūra 6
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Hotel 12 3*
8.0 iš 10 0 | iš 130 viešbučių Charkovas

Labai patogus ir švarus verslo klasės viešbutis 2013 Lapkričio 22 Įvertinimas 8.0

Vieš butis yra netoli centro, 10 minuč ių nuo metro. Kambariuose yra nemokamas belaidis internetas ir plazminiai televizoriai su kabeline televizija. Visi baldai nauji, patalynė š vari, nedė vė ta.
Klaida vieš buč io apraš yme tikrai ne 2 ž vaigž dutė s, o 3+....


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas