Viešbučio aprašymas Otava 2*

SPA namai Otava** yra Goethe*** komplekso dalis. Kompleksą sudaro trys viešbučiai: "Maj" ***, "Otava" ** ir pagrindinis pastatas "Goethe" ***. Kompleksas yra patogioje vietoje Frantiskovy Lazne širdyje. Komplekso pastatai buvo pastatyti XIX amžiaus pradžioje, dabar jie turi neogotikinę išvaizdą. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Pagrindiniame pastate yra gydytojų ordinacijos. Kompleksas specializuojasi širdies ir kraujagyslių bei raumenų ir kaulų sistemos ligų gydymui. Visą parą teikiama medicininė pagalba ir kai kurios medicininės procedūros: įvairūs masažai, elektroterapija, magnetoterapija, dujų injekcijos, parafino įvyniojimai, deguonies terapija, grupinė ir individuali mankštos terapija.

Likusios procedūros atliekamos Luisinych arba Cisarskych lazni.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • gydytojas
  • valiutos keitykla

Pramogos ir sportas

biblioteka
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

43 dviviečiai kambariai ir 5 vienviečiai kambariai Otava Hotel** dušai ir tualetai yra bendri kiekvienam aukštui. Vaizdas iš kambarių į gatvę ar prospektą, patogūs baldai. Seifas ir plaukų džiovintuvas registratūroje. Kambarių tipai: Tourist dvivietis, Tourist vienvietis, Tourist Plus dvivietis (su telefonu, balkonu, televizoriumi)

Adresas

Jiráskova 21/7, 351 01, Františkovy Lázně, Čekija

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas