Viešbučio aprašymas Comfort Inn Buckingham Palace Road 3*

„Comfort Inn Buckingham Palace Road“ yra naujas modernus viešbutis pačiame Londono centre. Viešbutis puikiai tinka tiek turistams, tiek verslo reikalais keliaujantiems svečiams, siūlantis erdvius kambarius, įvairias verslo paslaugas, profesionalų aptarnavimą ir svetingą atmosferą. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Londono centre, šalia Victoria Coach metro stoties, netoli Bekingemo rūmų, Parlamento rūmų ir Londono akies. Hitrou tarptautinis oro uostas yra už 45 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

  • restoranas
  • konferencijų salė/pokylių salė

Pramogos ir sportas

  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sporto salė

Numeriai

51 kambarys: standartiniai vienviečiai, dviviečiai ir triviečiai kambariai. Visi kambariai yra stilingi ir elegantiški, dekoruoti akvarelėmis ir moderniais patogiais baldais.

Numeriuose

Kiekviename kambaryje yra palydovinė televizija, plaukų džiovintuvas, arbatos ir kavos ruošimo rinkinys bei vonios kambarys su stiprios srovės dušu.
numeriai 4
paslauga 5
švara 6
maistas 3
infrastruktūra 5
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Comfort Inn Buckingham Palace Road 3*
4.0 iš 10 0 | iš 192 viešbučių Londonas

Kelionė į Londoną 2013 Vasario 07 Įvertinimas 4.0

Kelionė buvo suplanuota. Man patiko Londonas, bet kitaip. Paraš ysiu atsiliepimą apie vieš butį , gal kam pravers. Pats vieš butis susideda iš.2 kambarių (vienas prieš ais kitą ). Buvome kitame (ne pagrindiniame). Tokių labai maž ų kambarių dar nesame sutikę . Vonioje nė ra patogu...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje