Viešbučio aprašymas На Николаевской 1*

Svečių namai yra Yeysk mieste, Taganrogo krantinės teritorijoje, Kamenkos paplūdimio kurortinės zonos pradžioje. Netoli Poddubny parko. Pirmoji gatvė nuo Azovo jūros. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

50 m iki juros. 20 m iki valgomojo. Šalia viešbučio yra okeanariumas, vandens parkas, delfinariumas. Pėsčiomis iki miesto parko. Poddubny su pramogomis ir kavinėmis. Maisto prekių parduotuvė „Septintas dangus“. Karinių stovyklų turgus.

Paplūdimys

Paplūdimys smėlėtas ir akmenuotas, jūros dugnas smėlėtas, švelniai nuožulnus. Per visą pakrantės ilgį paplūdimiai yra akmenuoti, smėlio, kriauklių. Galima išsinuomoti skėčius, gultus, maudymosi įrangą, yra žaidimų aikštelė, batutas.
  • II eilė nuo jūros
  • smėlio ir akmenukų paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Parkavimas 8 automobiliams, Wi-Fi, valgomasis, bendra virtuvė (dujinė, mikrobangų krosnelė), vieta šašlykams. Skalbimo mašina, rankų plovimo vieta.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai

Vaikams

Smėlio dėžė vaikams. Žaidimų aikštelė prie valgomojo, 20 m atstumu.
  • žaidimų aikštelė

Numeriai

Svečių namai susideda iš dviejų pastatų.
Butas - 12 kambarių.
Pirmame aukšte yra 5 Standartiniai kambariai 3 asmenims, kiekvienas kambarys turi savo parduotuvę.
Vienas kambarys "Dviejų kambarių šeima" 4 asmenims, pirmame aukšte. Vienas kambarys "Comfort" 3 asmenims. pirmajame aukšte.
Penki mažieji liukso numeriai (Junior Suite) yra antrame atskiro pastato aukšte.

Numeriuose

5 "Standartinės" kategorijos kambariai (plotas 16 kv.m): padalinta sistema, šaldytuvas, TV, palydovinė televizija, dvigulės ir viengulės lovos, drabužių spinta, dušas ir tualetas, plaukų džiovintuvas.
1 „Šeimos“ kategorijos dviejų kambarių apartamentai (plotas 36 kv.m): padalinta sistema, šaldytuvas, seifas, plaukų džiovintuvas, TV, palydovinė televizija, dvigulės ir viengulės lovos, tualetinis staliukas, spinta, dušas ir tualetas.
1 Komfortiškas kambarys (plotas 18 kv.m): padalinta sistema, šaldytuvas, televizorius, palydovinė televizija, dvigulė lova ir sofa-lova, naktinis staliukas, TV stovas, plaukų džiovintuvas, dušas ir vonios kambarys kambaryje. Kambaryje yra stalas ir kėdės.
Antrame atskiro pastato aukšte yra 5 nauji Junior Suite kategorijos kambariai (plotas 23 kv.m): yra kambariai su vaizdu į jūrą, padalinta sistema, plokščiaekranis televizorius, palydovinė televizija, šaldytuvas, seifas, plaukų džiovintuvas. , dvigulė lova, sulankstoma sofa, tualetinis staliukas, spinta, naktiniai staleliai, dušas ir tualetas, rankšluosčių džiovintuvas.

Adresas

Krasnodaro teritorija, Yeysk, g. Nikolajevskaja, namas 25

Telefono numeriai

8(903) 453 40 31 Билайн



8(86132) 2 86 29

Еl. paštas

nechypei@mail.ru
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas