Viešbučio aprašymas Gdanska Szkola Floretu 2*

„Gdańska Szkoła Floretu“ yra vos už 200 metrų nuo Trimiesčio kraštovaizdžio parko, netoli Gdansko universiteto, Gdansko tarptautinės mugės ir Olivos katedros. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kiti lankytini objektai netoliese yra Olivos katedra ir Abatų rūmai. Per 21 minutę nueisite iki Gdansko Zaspa geležinkelio stoties. Miesto centrą pasieksite per 10 minučių, o Sopotą – per 9 minutes. Iki Abrahama tramvajų stotelės nueisite per 7 minutes. Iš čia galite patekti į Zhelitkovo centrą ir paplūdimį.

Paslaugos viešbutyje

Nemokamas bevielis internetas bendrose patalpose. Valgomojo zonoje yra elektrinis virdulys, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas ir valgomojo zona.
  • nemokamas wi-fi

Pramogos ir sportas

  • sauna/vonia/hamamas
  • sporto salė

Numeriai

„Penzion Szkoła Floretu“ kambariai yra paprastai įrengti, juose yra televizoriai ir internetas. Numeriuose yra vonios kambariai su dušais.
numeriai 8
paslauga 6
švara 9
infrastruktūra 6
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Gdanska Szkola Floretu 2*
8.0 iš 10 0 | iš 33 viešbučių Gdanskas

Šiaurės Lenkija – tai ne tik Gdanskas ir Sopotas 2012 Birželio 29 Įvertinimas 8.0

Papasakosiu ne tik apie patį vieš butį , bet ir apie vietas, kurių neturė tumė te praleisti, jei esate š iame nuostabiame Lenkijos kampelyje.
Taigi, į ž anga: 3 ž monė s per sensacingą Euro 2012 (tik finalą ) nusprendė paž velgti į Lenkijos architektū ros grož ybes. Yp...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi