Viešbučio aprašymas Дом Писателей 3*

Apartamentų viešbutis „Rašytojų namai“ atidarytas 2012 m. Kompleksas yra legendinių Rašytojų kūrybos namų teritorijoje, parko teritorijoje, šalia M.A. namų-muziejaus. Vološinas. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
18
An
19
Tr
20
Th
21
Pn
22
Št
23
Sk
24
Pr
25
An
26
Tr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

50 metrų nuo jūros. Netoliese yra turgus, parduotuvės, diskotekos, restoranai, kavinės, vaistinė, banko skyrius, vandens parkas, delfinariumas.

Paplūdimys

Miesto, įrengti gultai ir skėčiai (už papildomą mokestį), dideli akmenukai, toliau į jūrą – smėlis.
  • miesto paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Parke yra visą parą nemokamas WI-FI, restoranas, saugoma parko zona, kepsninės.
  • restoranas
  • nemokamas wi-fi
  • renovacijos metai

Vaikams

Vaikai iki 12 metų gali apsistoti nemokamai papildomoje lovoje. Vaikai priimami nuo bet kokio amžiaus. Vaikiška lovelė pagal išankstinį užsakymą nemokamai. Parko teritorijoje yra žaidimų aikštelė.
  • žaidimų aikštelė
  • vaikiška lovelė

Numeriai

28 išskirtinio dizaino kambariai. 24 "STUDIO" butai išsidėstę 1-3 aukštuose, 4 "LUX" butai yra dviejų lygių, išsidėstę 4 ir 5 aukštuose.

Numeriuose

Studija: 40 kv.m. su balkonu 11 kv.m. su vaizdu į parką. Maksimalus užimtumas: 4 žmonės (2 pagrindinės ir 2 papildomos lovos - sulankstoma kėdė ir sulankstoma lova). Kambarys padalintas į dvi zonas: miegamasis su dvigule lova, naktiniai staleliai, plazminis televizorius, sulankstomas fotelis papildomam svečiui, pintos kėdės; įrengta virtuvė su virykle ir valgomojo zona. Palydovinė televizija, vonios kambarys, virtuvės reikmenys, elektrinis virdulys, viryklė, gartraukis, šaldytuvas, kondicionierius, plaukų džiovintuvas, seifas, drabužių džiovintuvas, miegamajame kiliminė danga, virtuvėje ir vonioje šildomos grindys.
Liukso numeris: kambariai, kurių bendras plotas 140 kv.m. su dideliais langais per visą sieną, įskaitant balkoną 22 kv.m. ir stogo terasa 70 kv.m. su vaizdu į parką, jūrą ir kalnus. Daugiausiai gali apsistoti 5 žmonės (2 pagrindinės ir 3 papildomos lovos). Du kambarių variantai: vieno kambario apartamentai sąlyginai padalinti į tris zonas arba dviejų kambarių apartamentai, miegamajame yra vonios kambarys, svetainė sujungta su virtuve-studija. Miegamasis su dvigule lova su naktiniais staleliais, atskirta nuo svetainės užuolaidomis vieno kambario apartamentuose ir siena su durimis dviejų kambarių liukso numeryje. Svetainė su miegamąja sofa ir plazminiu televizoriumi. Įrengta virtuvė su virykle ir valgomojo zona. Palydovinė televizija, vonia, rūbinė, virtuvės reikmenys, elektrinis virdulys, viryklė, gartraukis, šaldytuvas, kondicionierius, plaukų džiovintuvas, seifas, rūbų džiovintuvas, kiliminė danga miegamajame, šildomos grindys virtuvėje ir vonioje.

Adresas

Feodosija, miestas. Koktebel, g. Lenina, namas 110
Kainų grafikas
18
An
19
Tr
20
Th
21
Pn
22
Št
23
Sk
24
Pr
25
An
26
Tr
27
Th
28
Pn
29
Št
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra
4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi