Viešbučio aprašymas Галактика 2*

Sporto ir poilsio centras „Galaktika“ įsikūręs ant Islocho upės kranto, vos 30 km nuo Minsko. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Konferencijų salė 75 vietų, patalpa iki 16 vietų mokymams, seminarams, verslo susitikimams, kavinė "Eridan" talpinanti iki 60 žmonių, atskiri paviljonai su priešgaisrinėmis zonomis ir kepsninėmis, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė (talpa iki 30 automobilių ), darnaus vystymosi, agroekoturizmo ir kaimo verslumo informacijos centras.
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė

Vaikams

Žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

Sporto salė, universali sporto aikštelė žaisti ledo ritulį, tinklinį, krepšinį, tenisą, vasaros amfiteatras (iki 200 vietų), sporto inventoriaus nuoma: žiemą - pačiūžos, rogutės, slidės; vasarą - dviračiai ir valtys, stovyklavimo įranga.
  • teniso aikštelė
  • tinklinis
  • sporto salė
  • šventės organizavimo paslauga

Numeriai

Palapinių stovyklavietė ant Islocho kranto 50 žmonių. Skirtingo komforto dviejų aukštų pastatai. Antrame ir trečiame miegamuosiuose korpusuose, kuriuose yra 180 vietų, yra 2, 3, 4 ir 5 vietų kambariai (vonios kambarys ir dušai aukšte); svetainė su minkštais baldais ir televizoriumi. Ketvirtasis bendrabučio korpusas - 30 lovų: vienviečiai, dviviečiai kambariai, įskaitant blokinį, yra zala TV. Apartamentuose yra: 1-2 miegamieji, svetainė, virtuvė, sanitariniai kambariai. Penktame sporto ir poilsio bazės korpuse gali apsistoti 47 asmenys. 1-2 miegamieji kambariai su zala TV, šaldytuvais, išdėstyti 8, 9, 15 vietų blokuose, sanitariniai kambariai - aukšte.

Adresas

222365, Minsko sritis, Voložinskio rajonas, kaimas Rakov

Telefono numeriai

+375177261235
+375445955524

Еl. paštas

galaktikabaza@gmail.com
4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas