Viešbučio aprašymas Senator Maidan 4*

Nors senatorius Maidan yra netoli dinamiškiausios miesto dalies – vos už kelių žingsnių nuo Nepriklausomybės aikštės – įsikūręs ramioje šoninėje gatvėje. Senatorius Maidan yra per 5-10 minučių pėsčiomis nuo daugelio lankytinų vietų, įskaitant Khreshchatyk (centrinė Kijevo gatvė), Andreevsky Spusk (Kijevo Monmartras), Šv. Sofijos katedra (viena seniausių Kijeve), Mariinsky parkas (su nuostabiu vaizdas į Dniepro upę) ir kt. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Svečiams siūlomi klasikiniai lengvi pusryčiai jaukiame kambaryje, kuris yra šalia vestibiulio. Pageidaujant pusryčiams teikiamos aptarnavimo kambariuose paslaugos. Pirmame aukšte įsikūrusi kavinė-baras FINE svečius džiugins savo komfortu ir gausiu arbatos bei kavos asortimentu.
Senatorius Maidan teikia profesionalias paslaugas – 24 valandų apsauga, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, lyginimas, cheminis valymas ir daug daugiau.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Numeriai

Iš viso yra 42 kambariai.

Numeriuose

Visi kambariai ir liukso numeriai yra suprojektuoti moderniu ir elegantišku stiliumi. Juose yra įmontuotos virtuvės, erdvūs vonios kambariai su dideliais dušais, rašomieji stalai, nemokama interneto prieiga (Wi-Fi) ir daug daugiau. Iš viršutiniame aukšte esančių apartamentų atsiveria vaizdai į Kijevo centrą ir nuostabią Šv. Mykolo katedrą su auksiniu kupolu.

Adresas

01001, vert. Tarasas Ševčenka, 8B

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas