Viešbučio aprašymas Этномир 3*

ETHNOMIR yra etniniai viešbučiai „Baltarusija“, „Ukraina“, „Sibirija“ ir „Kochevye“, kurių interjerai stilizuoti kaip tradiciniai būstai, taip pat viešbutis „Cruise“, suprojektuotas kaip laineris, sudarantis aplinką. - pasaulinė kelionė. ETHNOMIR teritorijoje yra pastatytas ir lankytojus priima: Rusų kompleksas, Rusų krosnies muziejus, Ukrainos ir Baltarusijos ūkiai, Etnokiemas „Pasaulio klajoklių tautos“, Etnoyardas „Sibiras ir Tolimieji Rytai“, Etnokiemas „Pietų Azijos šalys“, Mira gatvė – prekybos ir parodų kompleksas, kurio visos patalpos stilizuotos kaip skirtingų šalių būstai. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Kelios kavinės ir restoranai: Pasaulio gatvės „Refektorius“, kavinė „Nomad“ (Azijos virtuvė), kavinė „Cruise“ (europietiška virtuvė), vegetariškas restoranas ir salonas „BenChelero“ (Lotynų Amerikos kava ir kiti gėrimai).
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • kirpykla/grožio salonas
  • gydytojas
  • bankomatas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • žaidimų aikštelė
  • vaikiškas meniu restorane

Pramogos ir sportas

Animacinės programos, meistriškumo kursai, ekskursijos, haskių veislynas, virvių miestelis, laukinės gamtos muziejus, žaidimų ir sporto aikštelės, suvenyrų parduotuvės, etninių suvenyrų parduotuvės.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • jojimo centras
  • dviračių nuoma
  • animacija
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Baltarusija: trijų aukštų rąstinis namas, 5 dviviečiai kambariai.
Ukraina: dvi „trobeles“, kurių kiekviename yra 2 dviviečiai kambariai, klasikiniai mediniai kapotų nameliai, kuriuose įrengti dviviečiai ir keturviečiai kambariai. Iš viso yra 5 dviviečiai ir 3 keturviečiai kambariai.
Sibiras: 37 kambariai stilizuotose chakaso, tuvano ir sibiro jurtose. Chakasų jurtos gaminamos iš medinių lentų, sibirietiškos ir tuvaniškos – apmuštos veltiniu ir audiniu.
Rusiškas namas: standartinis dvivietis (17 kambarių), standartinis keturvietis dviejų kambarių (2 kambariai), pagerintas dviejų aukštų (šeimyninis, su galimybe apsistoti iki 6 žmonių kambaryje) 2 kambariai, ekonomiškas (13 kambarių) .
Klajoklių stovykla: 22 jurtos.
Kruizas: ekonominė klasė ir geresni kambariai. Viešbutis yra antrame Pasaulio gatvės aukšte, stilizuotame kaip laivas.
Karavanserai: 32 kambariai, 94 pagrindinės vietos.
Palapinių stovyklavietė - vietos po palapine dydis 2 x 1,5 kv.m.

Numeriuose

Baltarusijos viešbučio kambariuose: tualetas, dušas, plaukų džiovintuvas, veidrodis, higienos rinkinys.
Viešbučio kambariai Ukrainoje: WC, kriauklė, dušas, plaukų džiovintuvas, veidrodžiai, patalynė, rankšluosčiai ir higienos reikmenys.
„Sibiria“ viešbučio kambariuose: tualetas, kriauklė, vonia, patalynė, rankšluosčiai, higienos reikmenys.
Viešbučio „Russkiy Dom“ kambariai: viengulės/dvigulės lovos, naktiniai staleliai, spinta, pakabos, rankšluosčių komplektas, šlepetės, kėdės. Vonioje: dušas, veidrodis, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys. Ekonominės klasės kambariuose vonios kambariai yra ant grindų.
Viešbučio „Kochevye“ kambariai: jurtos viduje: kilimas, šviesa ir elektra, patalynė. Miegamosios vietos klajoklių jurtoje ant grindų (čiužiniai, pagalvės, antklodės ir patalynė). Šalia Vasaros bloke yra patogumai - karštas vanduo, tualetai ir dušai, kriauklės, veidrodžiai.
Cruise Hotel kambariai: ekonominės klasės kambariai be patogumų, dušai, vyrų ir moterų tualetai, higienos zonos yra koridoriaus gale. Dviejų tipų nebrangūs kambariai: "denis" - šiuose kambariuose yra 2 arba 3 "euro sulankstomos lovos", ir "kajutė" 3 arba 6 žmonėms. Kajutėse yra trys dviaukštės lovos. Kajutės savo dydžiu panašios į traukinių kupė. Superior kambariai: tualetas, kriauklė, dušas, plaukų džiovintuvas, veidrodžiai, patalynė, rankšluosčiai, higienos reikmenys, šlepetės.
Caravanserai viešbučio kambariai: lovos, naktiniai staleliai, pakabos, rankšluosčių komplektas, šlepetės, staliukas, pufai. Vonioje: dušas, veidrodis, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys. Wifi kambaryje.
Stovyklavietėje yra tualetų kabinos ir vietos nusiprausti.

Adresas

Kalugos sritis, Borovskio rajonas, Petrovas

Telefono numeriai

+7 (499) 962-40-44
+7 (906) 642-00-71

Еl. paštas

info.gostinica@ethnomir.ru

Svetainė

Этномир 3*
numeriai 8
paslauga 5,5
švara 6,8
maistas 5,8
infrastruktūra 6,5
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Etnomir 3*
6.5 iš 10 2 apžvalgos | iš 23 viešbučių Maskvos sritis - Vakarai

Siaubingas šlykštus personalas 2017 Rugsėjo 23 Įvertinimas 4.0

Kai draugai pasiū lė nuvaž iuoti į Etnomirą , porą dienų pasivaikš č ioti gryname ore, nesitikė jome, kad š iame Etno pasaulyje tarytum dirba beš irdž iai kvaili bū rai.

Viskas daugmaž prasidė jo, rugsė jo 9 dieną sumokė jome už du bilietus, už.2 dienas, ...


Geras renginio organizavimas 2016 Spalio 22 Įvertinimas 10.0

Geras renginio organizavimas, pirma karta matau kaip taip greitai per 30min sutalpino 100 zmoniu, viskas buvo iki raktu, pervezimas atgal laiku, viskas aisku ir kompetentinga. Tai vienintelė priež astis, dė l kurios galite eiti. Skanus maistas ir į domus komandos formavimas!
Valerija, pagalbos centras....


Etnomiras 2015 Sausio 04 Įvertinimas 5.0

Naujų jų metų atostogos ilgos ir š iomis dienomis už simaniau organizuoti savo š eimos (vyro ir 2 vaikų , 3 ir 12 metų ) laisvalaikį , kad vė liau bū tų ką prisiminti. Netyč ia už tikau jų skelbimą internete, perskaič iau visus atsiliepimus ir nusprendž iau, kad &#...


8 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas