Viešbučio aprašymas Тихая Гавань 2*

Dvaras „Tylus uostas“ – tai dviejų aukštų pušinis rąstinis namas, esantis Vilkovo mieste, Dunojaus biosferos rezervato rekreacinėje zonoje ant upės kranto. Sutvarkyta, sutvarkyta žalia zona. Dvaras „Tylus uostas“ suteiks visas sąlygas šeimos, įmonių, grupinėms ir romantiškoms atostogoms, bendravimui su draugais ir vienatvei nuo žemiškų rūpesčių. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

15 km - paplūdimys (Juodoji jūra).

Paplūdimys

  • pontonas ar prieplauka
  • gultai
  • skėčiai
  • paplūdimio rankšluosčiai

Paslaugos viešbutyje

Pirmajame dvaro „Tikhaya Gavan“ aukšte yra didelė ir jauki salė su dekoratyviniais baldais, televizoriumi, įmontuota virtuve ir šaldytuvu. Antrame aukšte yra vidinis balkonas su minkšta sofa. Pirmame ir antrame aukšte yra išėjimas į plačią terasą su vaizdu į Dunojų. Į kainą įskaičiuoti nemokami pusryčiai, virėjo ir padavėjo paslaugos.
Ant kanalo kranto yra valgykla. Čia sukurtos visos sąlygos, kad nebūtų sutrikdyta sielos ir kūno harmonija.
Dunojaus pakrantėje svečiams įrengta erdvi raižyta pavėsinė su dideliu mediniu stalu. Šalia pavėsinės ant „kapitono tilto“ galėsite išsivirti žuvies sriubos ir šašlykų. Nuo kranto, toli į Dunojaus vandenis, yra medinė prieplauka su gražiais mediniais turėklais. Čia galite maudytis, žvejoti ir pasveikinti pro šalį plaukiančius garlaivius.
Nemokama automobilių stovėjimo aikštelė ir uostas laivams. Aikštelė saugoma vaizdo registracija, skirta 8-10 automobilių ir 5-6 valčių.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • jachtų švartavimas

Pramogos ir sportas

Žvejyba, grybavimas, uogavimas, plaukiojimas valtimis, maudynės, žygiai pėsčiomis, sportas, ekskursijos.
  • žvejyba
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Rąstinio namo interjeras dekoruotas Art Nouveau stiliumi. 4 patogūs kambariai su vaizdu į kanalą turi visas sąlygas patogiai viešnagei. 2 kambariai yra pirmame aukšte ir 2 antrame aukšte. Sodyba nuomojama komplekse, nepriklausomai nuo svečių skaičiaus. Maksimalus svečių skaičius iki 8 žmonių, papildomai į svečių namus galite priimti dar 2 asmenis.

Numeriuose

Kiekviename kambaryje yra oro kondicionierius, televizorius, kabelinė televizija, belaidis internetas, didelės dvigulės lovos, pintos kėdės ir spintos. Kiekviename aukšte yra tualetas ir dušo kambarys.

Adresas

Vilkovo, g. Pridanubskaja, 76 m

Panašūs viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Įėjimas į jūrą nuo pontono
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas