VIP-отель Аллигатор 2*

Viešbučio aprašymas VIP-отель Аллигатор 2*

Viešbutis yra „Rusalka“ krantinėje, Miskhor parko pėsčiųjų zonoje. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

30 m iki juros.

Paplūdimys

Akmenukas.
  • akmenukų paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

  • restoranas
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • skalbiniai

Numeriai

8 skaičiai.
VIP apartamentai - holas-svetainė, 2 atskiri miegamieji su 2 viengulėmis lovomis kiekviename + 2 miegamasis kampas viename, įrengta virtuvė, žiemos sodas, 2 vonios kambariai (1 su dušu, 1 su vonia) - 180 kv.m.
Apartamentai – didelė studija-svetainė su 2 miegamaisiais kampais, sujungta su įrengta virtuve-valgomu, miegamasis su dvigule lova ir išėjimu į nuosavą terasą su lauko baldais, 2 vonios kambariai.
Liukso numeris su kiemu - holas-svetainė su 2 miegamųjų vietų kampeliu, miegamasis su 2 miegamosiomis lovomis, kiemas su lauko baldais, vonios kambarys su vonia.
Liukso numeris su vaizdu su virtuve - holas-svetainė su 2 miegamųjų kampeliu, miegamasis su 2 miegamosiomis lovomis, įrengta virtuvė, vonios kambarys su vonia, vaizdas į jūrą.
Patogus liukso numeris – holas-svetainė su 2 miegamųjų vietų kampeliu, miegamasis su 2 miegamosiomis lovomis, vonios kambarys su dušu.
Vakarinis liukso numeris – holas-svetainė su 2 miegamųjų vietų kampeliu, miegamasis su 2 miegamųjų vietų lova, vonios kambarys su dušu.
Namas iš bambuko - atskiras, su nuosava žalia bambukų alėja, nedidelis 1 kambario namas su 2 lova ir vonia su dušu, su atskiru įėjimu.

Numeriuose

Baldai, santechnika (visą laiką šaltas, karštas vanduo), reikalinga buitinė technika, įskaitant šaldytuvus, kondicionierius, palydovinė televizija, Wi-Fi internetas, elektriniai virduliai, plaukų džiovintuvai, rankšluosčiai ir kt.

Adresas

Koreiz kaimas, Miskhorsky parkas, 1
numeriai 10
paslauga 8
švara 10
maistas 9
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie VIP-otel Alligator 2*
8.0 iš 10 0 | iš 11 viešbučių Koreiz

Nepamirštamos atostogos rojuje 2016 Liepos 18 Įvertinimas 8.0

Prabangū s butai, skoningai parinktas interjeras; stulbinantis vaizdas iš kambario į jū rą ir nuostabų sodą su palmė mis, hortenzijomis ir kaktusais – kaip dž iunglė se, vakarienė s skambant kriokliui, gyva muzika – viskas kaip pasakoje. Draugiš ki š eimininkai nepaisė net mū sų ...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas